A koxról hallottam egy keveset, de nem tudok róla sokat. írnál nekem róla pár okosságot?
azért itt teszem fel a kérdést, és nem a googlet használom, mert a gyártók, és esetleg a a hsználók nem mutatnak reális képet erről
ezért szeretnék kívülállókat megkérdezni
(nem akarom kipróbálni)
egyébként szúrni kell, vagy mi? úgyhallottam, h seggbe. de miért?
és ha egyetlen egyszer használnám, milyen változás lenne?
azt tom h nem análisan, hanem ágyék körül vagy comb sebb
segg szélen kell nem éánuszba
nah nemlehetne normálisan válaszolni?
milyen hatásokat vált ki a kox?
Sok féle szteroid van, igaz én nem értek hozzá, de hallok sok mindent róluk. Van amelyik a tesztoszteron termelésed növeli, ( nem tesztoszteron fokozó ), van amelyik a regenerációt csökkenti ( többször tudsz edzeni ) stb.
[link] De igazából azt nem értik meg sokan, hogy ezekhez a szerekhez kizárólag élsportolók nyúlnak ( már akinek van esze ), mert ők be tudják szerezni "viszonylag tisztán" amit a haverok adnak az mind szar... És ezzel teszik leginkább tönkre magukat az emberek.
Van amelyik a tesztoszteron termelésed növeli -- Nananana.
A szteroidok kívülről bevitt hormonok, tehát nem a termelésedet növeli, hanem helyette viszel be kívülről hormont, ezért éppen hogy elnyomja, nem növeli. Tehát magas lesz a tesztó szint, de azt nem te termeled, kívülről viszed be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!