Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Reklámoznak mindenféle teljesi...

Reklámoznak mindenféle teljesitmény noveloket, ez tényleghasznál? Ha igen melyek termék az?

Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 22:57
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
még 1 ilyen kérdés:az lehet,h a tribulusm aximustol ritkább és higabb a sperma?? (picit kinos kérdés)
2011. aug. 25. 21:59
 12/17 Offthewall ***** válasza:
lehetni lehet :) Én is tapasztalom Monster 100 szedés közben, hogy mintha hígabb lenne. De nagyon kanosít :d
2011. aug. 25. 22:18
 13/17 A kérdező kommentje:
mégvalami!te hogy tudc natur maradni?nemfogott el a kisértés??én néha elgondolkozom mikor látom,h mások streoid hatására 1ik honaprol a másikra mennyivel tobbet emelnek,én meg orulok ha 1-2kg ot javulok!bocsi,h ennyi mindent irok de ilyeneket nincs kivel megbeszélnem és ahogy válaszolgatsz a kérdéseimre látni ,h értesz hozzá!
2011. aug. 29. 19:43
 14/17 Offthewall ***** válasza:
én igazából szarok bele amikor beállít 1 70 kilós hülyegyerek a terembe és 120at nyomogat fekve, és mondja, hogy hát ő natúr, csak véletlenül a csajának az apja orvos és néha felír neki ezt-azt. Azt már nem magyarázta el melyik táp.kieget nem lehet szerezni recept nélkül, úgyhogy téma lezárva. Meg van 1-2 állat akinek az egész lényéről süt, hogy koxol, azt közbe 1 pár év munkával simán összekotorható fizikumuk is jó, ha van. Szerintem az egyetlen eset amikor jogos ha valaki koxol, hogyha versenyszerűen testépít, vagy mondjuk strongmanben országos bajnok akar lenni... Amúgy én szarok a kox témában úgy vagyok vele, hogy naturalban el akarom érni amíg már havi 5 deka jön rám max, aztán a komolyabb kiegeket elkezdeni stackelni, pl. HMB, Peak ATP, Beta-ecdysteron, Turkesteron, kreatin-foszfát, Secretagogue, stb... Ezek a lejártabb, gyengébb, pl. Dianabol szteroidok közelében járnak külön-külön is... Aztán ilyenekkel még felszedni 5-10 kilót szép lassan meg ki tudja addigra mit lök ki magából a tudomány ami nem olyan és növeszt mint a gomba... Hisz ezek a kiegek amiket mondtam mind az elmúlt 5-10-15 évben lettek felfedezve... A következő 10 évben is ennyi kieg jön ki, akkor boldog leszek. Meg 1 idő után át akarok majd állni abszolút precíz diétára mintha folyamatos versenyfelkészülés lenne... Most 2-3 hetente legalább van csaló nap. Fast food, grill sertéssültek, Ice Tea, ami a csövön kifér :D Bár tömegelek szóval nem nagy problem. Szóval ha elértem már mondjuk 1 100 kiló körül naturalba persze nem full szálkásan, hanem vízzel, akkor majd beszélhetünk arról, hogy megvan-e a genetika a következő szinthez és van-e értelme nyúlni valami "olyanhoz" de jelenleg öngyilkosságnak tartom, meg elvi kérdés is. Szerintem a legnagyobb magyar naturalnak lenni is közel akkora dolog 1 normális ember szemébe, mint a legnagyobbra nőtt magyar májkárosultnak :D -no offense- Én nem ítélem el a profi testépítőket, csak azért nem éri meg milliókat ölni szarokba, hogy aztán nyerjenek 3 versenyt 2000 dollár díjjazással aztán eltünjenek a f.szba a süllyesztőben.
2011. aug. 29. 20:19
 15/17 A kérdező kommentje:
hát megint igazat adok neked!!!még 1utolso kérdés!sokan azzal jonnek, mire edzel stb,stb majd oregségedre gerinsérved lesz,kikopnak a forgoid stb!(na egy picit ilyenkor is elgondolkozok,h vajon igaz lehet-e)
2011. aug. 30. 18:45
 16/17 Offthewall ***** válasza:
Hát én s a strongmanben nagyon nem mozgok, úgyhogy erre nem mondanék semmi hülyeséget... De nekem is az jön le, hogy eléggé ízület, csontgyilkos sport. Beszélgess 1-2 versenyzővel, edzőtárssal stb. akik régebb óta benne vannak, hogy mijük fáj, mi nem, mit szednek, aztán mérlegelj :D
2011. aug. 30. 18:47
 17/17 Offthewall ***** válasza:
Mi újság azóta főnök?:D
2011. szept. 6. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!