Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A gyaloglással fogyhatok?...

A gyaloglással fogyhatok? Mennyit, mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés

Én igazából kocogni szeretnék, de még nem megy, mert gyenge a tüdőm, és elkezdek "sípolni", ha levegőt szeretnék venni, és olyan, mintha nem kapnék.

Ezért párom azt javasolta, hogy erőltetett gyaloglást csináljak, ami edzi a tüdőm. Viszont én még szeretnék 10 kilót leadni diétával és mozgással, de félek, hogy erőltetett gyaloglással egy grammot sem fogok fogyni, inkább csak a vádlim fog izmosodni, azt pedig nem szeretném, mert ígysem jön rám egy magasszárú csizma. Nekem inkább a combommal, a fenekemmel és a hasammal van gondom.

Ezekre jó a gyaloglás? Egy idővel kocogást akarok, de mennyi idő, amíg a szervezetem megerősödik? Itthon szoktam guggolást, kitörést csinálni, meg Rubint Réka csípő és fenék formáló gyakorlatait. Azokkal majdnem 45 percet mozgok.

Ha még sétálok is hozzá, ahogy írtam, akkor abból mennyi kell, hogy gyorsabban lemenjen a 10 kiló? Nyárra szeretném leadni, vagyis inkább augusztusra, de én már azt sem bánom, ha júliusra 5 kiló lemegy, mert már az is látszana szépen.

Jah, és a diétám annyi, hogy igyekszem kevesebb csokit meg szénhidrátot enni, és egyszerre kevesebbet. Bár ma mérges vagyok magamra, mert sütit ettem, és nem kellett volna. Már 3 kilót fogytam 2 hét alatt, de most megállt itt a fogyásom. Kezdem feladni:( Segítsetek, légyszi!

Mit javasoltok? Mit javítsak, alakítsak?

2009. ápr. 12. 18:29
1 2
 11/11 anonim válasza:
Na tényleg, mi volt?
2016. aug. 30. 05:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!