Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan viselkedjen az egyén...

Hogyan viselkedjen az egyén több ellenféllel szemben?

Figyelt kérdés
Tanácsokat, ötleteket várnék olyan esetre, ha többen fognak közre és NINCS más kiút, csak az ellenállás. Tisztában vagyok azzal, hogy ha lehetséges, akkor "szégyen a futás, de hasznos". Az is megvan, hogy több ellenféllel szemben TILOS egy helyben állni. Egyéb okosságokat tudnátok mondani?
2011. aug. 11. 23:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igen, tudtam, csak már így is törölték néhány hozzászólásomat pár b*zikkal kapcsolatos kérdésnél... :D
2011. aug. 12. 11:57
 12/16 3rdeye ***** válasza:

sok múlik azon, hogy hogyan viselkedsz a kötözködés időpontjában. Amit te leírtál, hogy a kocsmánál pár részeg arc.. ne gyorsíts, hozzádszólnak, hogy "szétütlek hee" meg ilyenek

1. kineveted őket (elbizonytalanodnak)

2. megmondod neki, hogy pl. "most rossz fát h_gyoztál le pajtás" és lazán továbbmész.

ha a részeg alakok utánad mennek, végig legyél nyugodt. Figyelembe véve, hogy részegek, nem fognak egyszerre négyen rádmenni, és egy részeg egyenesen sem tud ütni ha kivan. Szóval amit tudsz kivédesz, aztán szétütöd őket.

2011. aug. 12. 13:12
 13/16 anonim ***** válasza:

Először is...akárhányan is vannak,a tudtukra kell adni: lehet,hogy téged kinyírnak,DE te egyet magaddal viszel;)Na melyikük lesz az az egy,ki fogja elvállalni?És ha nem összeszokott banda,nem fognak összhangban rád támadni.Valamelyiknek el kell kezdeni.És ha ez a fejükben van,hogy "ha én leszek az első,lehet,hogy engem még megöl",mindegyikben lesz egyfajta félsz,bizonytalanság.Így egyből van egy pszcihés fölényed a támadóval szemben.

Valamint előttem már írta valaki,hogy több támadó esetén nem állunk le bunyózgatni...ha tényleg az életedről van szó,halálos technikákat kell alkalmazni,amivel gyorsan tudsz ölni.Egy támadót egyetlen ütéssel/rúgással harcképtelenné kell tenni,meg kell semmisíteni.

Hál' Isten én nem vagyok gyakorlott ilyen téren,én csak az edzőteremben/versenyeken bunyózom,nem volt még szükségem a tudásomra az utcán.Remélem nem is lesz.

De ha mégis ilyen szituáció van,az utca törvénye szerint kell játszani...és ott nincsenek szabályok..;)

2011. aug. 12. 21:43
 14/16 anonim ***** válasza:
Ti azt hiszitek, hogy az élet egy film. Az egyik osztálytársamat szétverte 5 cigány egy billiárdozás alkalmával. A srác Európa bajnoki 2. helyzet cselgáncsozó. Amikor odamentek hozzá és a haverjához hőzöngeni ő nem meghunyászkodott, hanem odarúgott egy széket illetve egy másikat eltört az egyik cigány fején. Mi lett az eredménye? A maradék 4 ráugrott és eltörték 6 bordáját és a kulcscsontját, addig rugdosták a földön. Felmerül a kérdés, hogyha nem bízik annyira magába a sportolói múltja miatt hasonló képen történt volna -e? Ő is belátta, hogy nem. Ennyit nem ért a büszkesége. Aztán bele lehet gondolni, ha előkerül a bicska is vagy épp egy ilyen összetört üveg... És akkor rá lett volna írva a sírkövére, hogy élt 19 évet és meghalt mert egy büszke arrogáns állat, DE NEM GYÁVA! Nevetséges.
2011. aug. 13. 16:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Persze...amíg nem támadnak,és megoldható a szituáció balhé nélkül,addig nem kell hősködni.De itt arról volt szó,ahogy a kérdésben is elhangzik:"nincs más kiút,csak az ellenállás".És olyankor,mikor már itt tart a dolog...igen is,harcolnod kell,az életedért!
2011. aug. 13. 21:24
 16/16 A kérdező kommentje:
Karatézom. Shotokan karatézom egészen pontosan. A tradicionális shotokan = egy technika, egy halál. Tekintettel arra, hogy az ország egy puskaporos hordó, én nem bízom az elfutásban. Elfutsz és megostromolják a házad (mint ahogyan tették ezt egy RENDŐRŐRSSEL!). Légyszíves ne is adjatok ilyen választ, hogy fussak el, kerüljem el stb. stb., mert nem lesz mindig rá esély, sőt, néha támadni kell majd! Mindenkinek ajánlom figyelmébe, hogy nézzen a háta mögé!
2011. aug. 15. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!