Hogyan viselkedjen az egyén több ellenféllel szemben?
sok múlik azon, hogy hogyan viselkedsz a kötözködés időpontjában. Amit te leírtál, hogy a kocsmánál pár részeg arc.. ne gyorsíts, hozzádszólnak, hogy "szétütlek hee" meg ilyenek
1. kineveted őket (elbizonytalanodnak)
2. megmondod neki, hogy pl. "most rossz fát h_gyoztál le pajtás" és lazán továbbmész.
ha a részeg alakok utánad mennek, végig legyél nyugodt. Figyelembe véve, hogy részegek, nem fognak egyszerre négyen rádmenni, és egy részeg egyenesen sem tud ütni ha kivan. Szóval amit tudsz kivédesz, aztán szétütöd őket.
Először is...akárhányan is vannak,a tudtukra kell adni: lehet,hogy téged kinyírnak,DE te egyet magaddal viszel;)Na melyikük lesz az az egy,ki fogja elvállalni?És ha nem összeszokott banda,nem fognak összhangban rád támadni.Valamelyiknek el kell kezdeni.És ha ez a fejükben van,hogy "ha én leszek az első,lehet,hogy engem még megöl",mindegyikben lesz egyfajta félsz,bizonytalanság.Így egyből van egy pszcihés fölényed a támadóval szemben.
Valamint előttem már írta valaki,hogy több támadó esetén nem állunk le bunyózgatni...ha tényleg az életedről van szó,halálos technikákat kell alkalmazni,amivel gyorsan tudsz ölni.Egy támadót egyetlen ütéssel/rúgással harcképtelenné kell tenni,meg kell semmisíteni.
Hál' Isten én nem vagyok gyakorlott ilyen téren,én csak az edzőteremben/versenyeken bunyózom,nem volt még szükségem a tudásomra az utcán.Remélem nem is lesz.
De ha mégis ilyen szituáció van,az utca törvénye szerint kell játszani...és ott nincsenek szabályok..;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!