Hogyan viselkedjen az egyén több ellenféllel szemben?
Én nem vagyok annak a híve, hogy belemenjek ilyen konfrontációkba... Ki tudja, hogy mi van az "ellenfeleimnél". Nincs értelme felvenni a kesztyűt, mert hiába az izom, ha ott a bicska.. Én nem vagyok az a hős típus, aki keménynek mutatja magát óriási túlerővel szemben is... Fontosabb nekem az életem és az egészségem.. Ráadásul túléltem már több verést is, szóval még egy ide vagy oda már ugyan kibírható.
Mindaddig nem fogok hősködni, míg nincs mellettem vagy a szituációban benne egy nekem fontos személy, legyen az barát, barátnő avagy rokon, egyéb. Értük hajlandó lennék beleszaladni akár egy késbe is... De ne adja isten, hogy ilyesmire sor kerüljön valaha is.
Szóval én nem tanácsolom azt, hogy kapj ki egyet aztán püföld ahogy éred és talán a többi elbizonytalanodik, vagy ha nem is de legalább a tesztoszteron és adrenalin miatt nem fog annyira fájni dolgot... A legjobb már a kötekedés elején megfogni a dolgot és valahogy lereagálni balhét generálás nélkül a helyzetet..
És a szégyen a futás, de hasznos egy nagyon hülye mondás. Kockáztasson az akinek nincs mit veszítenie. Aki pedig nem féli az esetleges bajokat az meg forduljon szakemberhez.
Az pedig szerintem csak a filmekben van, hogy ha látják rajtad, hogy tökös vagy akkor odébbállnak..
Attól függ,hogy hol van ez és mi a konfliktus oka.
Ha üzleti vita,akkor esélyed sincs,mert profi verőemberekkel állsz szemben,bármit is csinálsz,annál rosszabbul jársz.
Ha sima kötözködés pl a parkolóhely miatt,akkor normális hangnemben szólsz,hogy el szeretnél állni.Megköszönöd,szevasz.
Ha meg végképp elkerülhetetlen,akkor elkezdesz dumálni,miközben jönnek feléd,benyúlsz a zsebedbe,előveszed a késed,de inkább csavarhúzót-nem minősül fegyvernek-és elkezded combon-seg-gen szurkálni őket.
A lényeg,hogy plenyóból,meglepésszerűen,folyamatosan megállás nélkül szurkálj.
Ha elkezded,fejezd is be.
Ha rablási szándék van,akkor is érdemesebb ellenállni és elsőként támadni.
Ismerősöm fiát körbeállták a romák,elvették mindenét,de ez nem volt nekik elég.
Elkezdték verni és ahogy elesett a járda kitörte az első fogait.
Szóval át kell kapcsolni túlélő üzemmódba és vadul szurkálni,ha ilyen van.
A sniccer is jó.
Úgy szétvágja az ember kezét arcát,hogy elsőre nem is érzi.
És ez sem minősül fegyvernek,uh ha ezzel véded magad,nem annyira gáz,mintha késsel tennéd.
Én a szamurájok gondolkodását követném - Egy támadás egy halál.
Mondjuk kicsit finomítva, de a lényeg ugyanaz lenne. Egy ellenfelet egy támadással harcképtelenné tenni, úgy hogy a továbbiakban ne okozzon gondot.
Oké, akkor tegyük fel a következő szituációt:
20 éves fiú (180 cm, 80 kg, sportos - rendszeresen fut, karate mozdulatokat gyakorol, ki van idegelve a hasfala és az öklei, valamint a combjai is bírják) elindul a boltba. Elsétál egy kocsma előtt, szatyorral a kezében, de 3-4 ittas arc beleköt. Nem akarnak rabolni, nem akarnak megkímélni, hanem szarrá akarnak verni. A fiú új a városban és gyorsabb tempóval sétálva a következő sarkon jobbra fordul, egy zsákutcába (vagy ha úgy tetszik sikátorba). A támadók utána erednek, nincs lehetőség menekülésre. A sikátorban van egy-két kuka, az ellenfelek még kb. 20 méterre vannak és kiabálnak, szitkozódnak, támadóan viselkednek. Ilyen tanácsokra gondoltam:
MINDENT használj fel. Kinyitod a kukát, találsz egy-két üveget, a zömét vágd a fejükhöz, egyet pedig tarts meg bökőnek. (Ha kocsmában vagy, kapj fel egy széket és törd be a fejüket vele...)
NE ess pánikba. Maradj nyugodt a küzdelem során és csak akkor üss, ha pontos találatot tudsz adni, mivel minden erődre szükség van...
Nos így?
(Ja és a szerintem rohadt gyáva, aki hagyja, hogy szarráverjék és vissza sem üt /nem a fiatal fiúra gondolok, akinek kitört a foga, hanem arra, aki "túlélt" már néhány verést/)
Ja-ja.
Amúgy tudod mi a szakneve a letört sörösüvegnek?
Niggerkés:D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!