Fekvenyomásnál több izom is bekapcsolódik, mit csinálok rosszul?
Kipróbáltam a body.builder.hu-n megtalálható, új, magas ismétlésszámos edzést a mellizomra. itt a cikk, aki nem ismerné: [link]
Ferdepadon nyomásnál az első 30as ismétlésnél nagyjából megfelelő súlyt választottam, de 20 ismétlés felett, annyira bekapcsolódott a bicpesz és tricepsz, hogy égni kezdtek és ez miatt nem sikerült a 30 ismétlés. Ez magába még nem lenne nagy probléma, de nem értem miért vette át ennyire a terhelést a karjaim. Van egy videó is fent, ami segít a helyes megvalósításban, figyelmesen végig néztem, próbáltam mindent betartani, az igazat megvallva nem volt még ilyen problémám. Egy szokásos alacsonyabb ismétléses edzésnél érzem a mellizmom, de itt aggasztóan a tricepsz került fölénybe. Van ötletetek mit ronthatok el?
Amigo:
Annak ellenére engem mégis érdeklen, hogy TE, hogy kombinálnád az izomcsoportokat, ehhez mérve. Tehát egy heti 4 napos bontott edzéstervnél melyik napra mit javasolnál? (még ha alacsony ismétlésben is). ne gyakorlatot, csak izomcsoportot írj! köszönöm
H: Mell-tric.
K: Hát-bic.
Sze: -
Cs: Láb
P: Váll-has
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!