Ha naponta 2X megicsinálom az edzést akkor hatásos?
Elsősorban egyáltalán nem izmosít ;)
Mint szoktam mondani, teljes testes edzést végezz (nem csak lábad van)! és diétázz... ilyen, hogy feszesítés nem létezik, vagy zsírt adsz le vagy izomtömeget növelsz a kettő nem megy egyszerre.
2:25től a kitörés egyik fajtája... ez oké
5:30tól a guggolás megint alap gyakorlat, de pont mint a kitörésnél eszedbe ne jusson akármit is fognod végrehajtás közbe! Legjobb itt is súllyal való guggolás lenne.
9:00tól jön a sima kitörés ezt is jó lenne súllyal csinálni...
12:00 egy sima izometrikus hasgyakorlat.
12:40 fél felülés, nem ajánlom kezdőknek... ha béna vagy elb4szod a derekad.
13:16 Elég érdekes gyakorlat, de nem túl sok értelme van... feknékre hasra valamennyit megy kicsit alsó hátra is talán, de akkor már inkább törzsemelés.
14:20 fekvő ok
Ez még mindig csak FÉL TEST! Se bicepsz, se hát, se váll...
Ha azt hiszed, hogy ezzel a sz@rral úgy fogsz kinézni mint a csaj a videóban... hát nem. Ez a csaj egy profi aki súlyzós edzéseket csinál és arra tette fel az életét, hogy a tökéletes testével ilyen sz@rokat áruljon hiszékeny hülyéknek.
Nem néztem végig a videót, de tudom, hogy ilyenekkel nem lehet fogyni. Miért nem jársz el futni, bicajozni, úszni vagy valami ami átmozgat rendesen? Sokkal több haszna lenne, mint az ilyen shit magic-nek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!