Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lenne egy pár kérdésem kreatin...

Lenne egy pár kérdésem kreatinnal kapcsolatban. (? )

Figyelt kérdés

Igen vézna vagyok (65kg 178cm), elkezdtem edzeni hogy változzon. Az edzésem rendben van(bodybuilder.hu és gyúrós haverok segítsége alapján), de az étkezésem kevésbé. Nem megy valami jól, most kezdtem el észrevenni hogy gyarapodtam valamennyit fél év gyúrás után. szeretnék szedni mellé kreatint, sokan mondják hogy jó.

- nincs lehetőségem fehérjedúsan táplálkozni(a sulis kaja nem vmi tápláló, anyám meg dolgozik egész nap, ezért nyáron legtöbbször hideg kaját eszek) akkor is használ, vagy változtassak valahogy rajta?

- ha veszek kb fél kilót az meddig lesz elég?

- 16 múltam, ennyi idősen szedhetem?

- vaterán láttam olcsón, onnan megéri venni, vagy ott inkább kétes eredetű cuccok vannak?

2011. aug. 8. 15:09
1 2
 11/15 dirtboy ***** válasza:
napi 140 gramm kell neked minimum,nézd meg hogy a kajádból menyit fedezel belőle napi szinten,a hiányzót pótold tápkiegel.
2011. aug. 8. 16:07
 12/15 oyeacch ***** válasza:

kajára nincs pénz de fehérjére meg kreatinra van...

Ha már van egy minimális pénzem akkor inkább spórolok, veszek egy nagy kiszerelésű fehérjét, a maradék pénzt meg költöm kajára.

Ne kapd fel a vizet, csináld úgy ahogy akarod, csak mondom.

2011. aug. 8. 16:15
 13/15 A kérdező kommentje:
tudod a kaját a szüleim szerzik be, mivel én még nem dolgozok és nehezen tudok összeszedni valamennyit, ezért gondoltam hogy olcsóbban jön így ki.
2011. aug. 8. 16:29
 14/15 Takumi ***** válasza:

Változtass az étrendeden amennyire lehet.

Kreatin pl ez: [link]

Olcsó és jó. Adagolás Nálad feltöltésnek 20g egy hétig utána 10g. Kicsit tovább elég mint 1 kúra. 16 évesen szedheted, vateráról ilyet nem veszünk. Szerintem.

De első az étkezés rendberakása legyen. Anélkül nem ér annyit. Valamit használ de messze nem annyit mit tudna.

2011. aug. 8. 22:47
 15/15 anonim ***** válasza:
beszéld rá az otthoniakat, hogy ők is rendesen kajáljanak. Csikremell, hekk <-- olcsók azért, ne mindig a szutyok disznót egyétek, meg a méregdrága felvágottat, ami szart sem ér. A párizsi helyett inkább vegyetek csirkét. Ezzel meg lenne oldva a kaja :) Tessék elmenni néha szórólapozni vagy mit tudom én. Egy nappal meg van oldva 1-2 hét fehérjepor :)
2011. aug. 8. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!