Miért van az, hogy képtelen vagyok normális étkezések, edzések mellett tömeget növelni? :S
Sziasztok!
Kipróbáltam már sokmindent, magas ismétléses edzés, klasszikus 4x8-12-es szériák, bukásig edzés, erőltett ismétlések, lassú negatívok és az Istenért se nő szinte a tömegem. :S
178cm vagyok és mellette 78kg. Karom csak 36 centis. :S
Úszógumim is van sajna, de valamiért nem megy a tömegelés, pedig az étkezésekre is odafigyelek. Napi 5-6x eszem, telítetlen zsírbevitelre is figyelek, napi 160-170g proteint beviszek, szénhidrátból napi 300-350g-ot, és semmi...
Lehet azért nem fejlődöm, mert már 1,5 éve olyan életet élek, hogy hajnal 3-4 körül fekszem, és dél körül kelek?
Az is érdekes, hogy alig bírok mindig kikelni az ágyból, olyan nyomott vagyok még felkelés után 1-2 órán át is. :S
Segítsetek, ez lehet nagyon-nagy probléma ez a fordított életvitel?
Először is köszi!
25F
igen lehet nagy baj. az alvás kb 11óra, éjfél körül a leg pihentetőb. próbáld ki h lefekszel 11 kor, alszol mondjuk másnap reggel 9 ig,
meg azt h lefekszel 3 kor, és alszol délig, 1ig. érezni fogod a külömbséget :)
Nyugodtan hajnalozhatsz,ha alszol egybe utána 7-8 órát.
Dobj a kajádhoz még napi 800-1000 kalóriát,vagy amennyitől megindul a tömeg.
A mennyiség teljesen egyéni.
Lődd be a ch-t,játszál a mennyiséggel havi bontásban és figyeld a reakciót.
Ch-t azért gondolom, hogy nem lehet gond, mert zsírosodom, így is van úszógumim... :S
Tehát fura, olyan mintha csak zsírban tudnék nőni, de izomban viszont k*rva nehezen... :S
Pedig etióp alkatom sincs, olyan vékony és zömök közti átmenet vagyok alapjáraton, ekto-mezomorf.
EGYÉ'!!!!!!
Remélem normális edzésterved van és nem edzed túl magad.
"178cm vagyok és mellette 78kg. Karom csak 36 centis."
De szeretnék 36-os kart, az enyém 34-es. Lényegre térve, amúgy vigyél az életedbe némi napirendet, ha megteheted. (reggel 8 ébredés, 9:30 reggeli, 10:30 tízórai, 13:00 ebéd, 16:00 uzsonna, 19:00 vacsora) ez hasznos lesz. Én is napirend szerint élek amióta 73 kg-ról 64-re fogytam. (főként zsírból)
Grat! :)
Nekem sajna a zsírégetés se ment soha... :D
3 óránként étkezem napi 5-6 alkalommal, valszeg akkor az alvással lesznek itt a problémák, hogy felcseréltem a napszakokat, ezen változtatni fogok sürgősen.
Rendes edzéstervem van szerencsére, nem volumenezem magam halálra, nem edzem egy testrész heti 3x-szor, tehát az edzéstervvel nincs probléma szerencsére. :)
Köszi a segítségeteket!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!