Szeretnék ember alakot ölteni szeptemberig mit tegyek?
Figyelt kérdés
igazából kicsit kövér vagyok anyám szerint nem vészes de én legalább 10kg ot le akarok dobni 180 cm 82kg vagyok szeptemberbe jön az ujj suli nem akarok kövérként indítani mit tegyek hogy viszonylag gyorsan jobb formába legyek?2011. aug. 6. 23:03
1/9 A kérdező kommentje:
na ez is jó helyre jött basszus :)
2011. aug. 6. 23:04
2/9 anonim válasza:
ember pont jo a test suly arányod én 180 cm vagyok és 55 kilo ku.rva sovány ...neked azt ajánlom hogy ne fogyozz hanem kezdj el gyurni izmosodni csinálj abbol a kevés zsírbol izmot :D
3/9 A kérdező kommentje:
igazából izmost vagyok mert szoktam gyúrni rend szeressen de narancsbőrös a hasam meg ha ülök félmeztelen úgy elég kövérnek nézek ki
2011. aug. 6. 23:22
4/9 c:\ válasza:
1 hónap alatt 10 kilót nem igazán fogsz ledobni, legfeljebb ha tényleg nem kajálsz, de az meg nem igazán egészséges. :)
A szokásos kombó általában beválik, sok kardio mozgás és diéta. (saláta + sovány húsok, hal, semmi olaj, zsír és cukros italok persze (előbb utóbb úgy is finom lesz a víz is))
5/9 anonim válasza:
Szerintem ez nem jó ötlet. Ha már alaplapot veszel akkor olyat vegyél aminek LGA Socket 115-ös vagy 1366-os foglalata van.
Jaaaaa, boccs hogy offoltam, ahogy te is. Kategória választás fail.
6/9 A kérdező kommentje:
igen utolsó én is rájöttem és írtam is hogy elrontottam ezen felül baromi poénos voltál...
2011. aug. 6. 23:37
8/9 anonim válasza:
Szerintem úgy akarta leírni, hogy 115 hasizom gyakorlat 5x, és 1366 fekvőtámasz naponta, és meg is oldódott a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!