Írnátok pár posifromáló s külsőcomb formáló gyakorlatot?
A Fenekemet szeretném formálni illetve a külsö combomat mival elég széles lettem és ezt szeretném ledolgozni.természetesen diétázom is a torna mellet.
Pár gyakorlatot szertnék érni tőletek írásba,képel v akár videóval is:)és egy ismétlésszámot ami hatásos lenne:)
Köszönöm szépen előre is!
guggolás, kitörés.
de ne várd azt, hogy ezzel le fogod dolgozni a zsírt, mert ahhoz aerob edzés kell és megfelelő étrend. a gyakorlatokkal izmot tudsz növelni.
1. Helyi zsírégetés nincs.
2. A "formáló" gyakorlatok nem égetnek zsírt, megfelelő táplálkozás esetén izomnövekedés következik be.
3. Az izomnövekedés mellett azonban nem lehet zsírt égetni. A két folyamat homlokegyeneset más táplálkozást igényel.
Tehát: Először izomnövelés - ahogy előttem írták - guggolással, kitöréssel, egylábas guggolással, sissy-guggolással, lábtológéppel, merevlábas felhúzással. A combközelítő- és távolító gépet felejtsd el, semmire se jó. Ha megvan a kellő izomtömeg utána diéta(nem a nőklapjából, hanem egy normális - magas fehérjebevitelű, szénhidrátszegény) + aerob/kardio mozgás.
Azért a versenyfelkészülést ne keverjük ide...azért ők nem csak fehérjén élnek :D
De egyébként igazad van, nem voltam túl pontos, de a lényeget csak összehoztuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!