Hol lehet erotikus birkózásban részt venni? De nem ilyen lökdösödősre gondoltam, hanem igazi kemény birkózásra, bikiniben esetleg félmeztelenül, még egy kis hajtépés, pofon is belefér. Ja, csaj vagyok.
Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 21:04
12/27 anonim válasza:
akkor jönnél, mi?
hát.. így is elég szokatlan, de hát miért is ne?
13/27 anonim válasza:
Bárhova szívesen megyek ahol iszapban tépik egymást a lányok. :D
15/27 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Én vagyok az a szingli recipens, ha nem is iszap, ha nem is csajok vagyunk, de a buli kedvéért, miért ne jönnél el? :D:D:D
16/27 anonim válasza:
Csak kérdezem, hogy akkor mitől lesz "erotikus"? :)
17/27 anonim válasza:
mert lecsókolja az iszapot a melléről vazze...
dehogyis. :) valójában attól, hogy mellettem edződött a srác, és addig folytja amíg nem nyögdécsel, ettől lesz erotikus <3
18/27 anonim válasza:
Felmerül a kérdés: a Mester miért tanítványát küldi harcba...? ;)
19/27 anonim válasza:
mert őőő.. egyrészt hölgyekről van szó, másrészt ha nem is lehet rám nemet mondani miután megláttak :P én muszáj vagyok nemet mondani.
20/27 anonim válasza:
Hahh...! :) A Nemeslelkű Harcos, az Angyalok Lángpallosú Küldötte... :)
Mily ritka is az ilyen... :)
(látom az ego itt is a helyén van) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!