Miért baj ha izmos a csaj?
Figyelt kérdés
itt is olvastam h gáz ha egy csaj izmos" meg rengeteg pasitól is hallottam h egy csaj ne legyen izmos csak formás:S sztem ez hülyeség!
Ti hogy gondoljátok?
2011. aug. 2. 14:29
2/14 °:Amigo:° válasza:
A ványadttestű gilisztáknak nem jön be, ez érthető. :-D
Nekem bejön, egészen addig a szintig, amig nincs beszáradva. (Ez a testépítő versenyforma)
De még testépítő csajok között is van amelyik jól néz ki versenyszezonon kívül.
3/14 anonim válasza:
szerintem nem baj hogy izmos csak az nem noies.,
4/14 bix válasza:
komoly izomzatot nőknél elég necces összehozni naturálban. addig meg szerintem nem vészes. én csak a sportos izmos lányokat szeretem...
5/14 A kérdező kommentje:
köszy mindenkinek:) ment a zöld kéz:)
2011. aug. 2. 14:47
7/14 anonim válasza:
Azért baj, mert akkor a sörhasú trú-férfiállat szembesül azzal, hogy még a barátnője is keményebb nála :D
8/14 anonim válasza:
Én 10 éve lovagolok és 6 éve atletizálok, szép izmaim vannak, de még sosem mondta senki, hogy baj lenne. Sőt. :D
21L
10/14 anonim válasza:
Atléta csajok a legjobbak meg Toldi Zsuzsi, szóval nem baj ha izmos.
"ne legyen izmos csak formás" Meg kell tőlük kérdezni, hogy akkor mitől lesz formás valaki, ha nem az izomtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!