Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Proviron 25-szedése jár pld....

Proviron 25-szedése jár pld. Vízvisszatartással?

Figyelt kérdés
egy ismim szedi a teremben mert szerinte ez is vizet tart vissza..és látszani fog! én mondtam neki hogy szerintem ez hülyeség mert pld..nem a danabol-ról beszélünk..és nem fog látszani rajta semmi..mi a véleményetek én tudom rosszúl és Proviron-nak van ilyebn hatása is én úgy tudtam hogy aromatizálódás gátló de lehet én vagyok hülye.. max...nem én szedem nem ezért vagyok rá kíváncsi!! köszi a válaszokat!!
2011. aug. 5. 12:10
 1/4 A kérdező kommentje:
bocs kicsit kusza lett a kérdés...
2011. aug. 5. 12:11
 2/4 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem leírni hogy napi 4-szemet szed..
2011. aug. 5. 12:13
 3/4 TOMAtm ***** válasza:
a proviron-t elsősorban kúra alatt szedig a jóval magasabb tesztoszteron szint miatt.a test a tesztoszteron - ösztrogén arányt igyekszik fenntartani ezért ha túl sok tesztót érzékel akkor próbálja hozzáigazítani az ösztrogénszintet.ez pedig gyno hoz,nőimellűséghez,fokozott vízvisszatartáshoz és hízáshoz vezet -ne ha nem szednének anti-aromatázokat.szóval a provi nem engedi átalakulni a tesztót ösztrogénné ezáltal véd kúra alatt.kúrán kívül kb annyi haszna van h kicsit szexuálisan izgatottabb lesz a csávó,meg kevésbé vizesedik.hosszútávon nem jó az alkalmazása mert a saját tesztotermelés rovására megy(értsd ha kevés lesz az ösztrogén akkor visszaesik a saját tesztótermelés is h az arány fennmaradjon).
2011. aug. 5. 14:39
 4/4 °:Amigo:° ***** válasza:

A Proviron egy dihidrotesztoszteron származék. A DHT a tesztoszteron androgén hatásáért (és mellékhatásaiért) felel.

Anabolikus hatása NINCS !

Ezért még teszto kúra alatt is -értelmesebb emberek- igyekeznek megakadályozni a DHT átalakulást az 5a- reduktáz enzim gátlásával.

Bár a tesztoszteronnal együttműködik, magában szedni semmi értelme !

Az SHBG kötőfehérjékhez nagyon jól kapcsolódik, így leköti azokat, több szabad tesztoszteront hagyva a vérben.

Tehát egy erősebb kúra hatékonyságát tudja növelni, másra nem jó....

Anti ösztrogén hatása elhanyagolható, valamelyest csökkenti az aromatáz enzim aktivitását. (ha nincs magas tesztoszint, nincs minek aromatizálódni sem, így ezért sem érdemes szedni)

1. az ismerősöd hülye

2. valamit még nem mondott el :-)))

2011. aug. 7. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!