100% WHEY PROTEIN PROFESSIONAL SCITEC NUTRITION 920g vagy 100% WHEY PROTEIN 900g?
GreenTea
"És azért a Scitec az mégis csak nevesebb mint a Gaspari"
Ne zavarjon, hogy a Gaspari az egyik vezető tápkieg gyártó a VILÁGON! Ezzel ellentétbe a Scitec-et csak itthon vásárolják viszonylag sokan. Húzd ki a hüvelykujjad a seggedből amikor olyanról beszélsz, amiről fingod sincs.
Gaspari egy retek nagy szar ;)
Scitecet vedd tesó, az éri meg :)
GreenTea
Nem érdemes 41%-kal foglalkozni, nem ismeri a számokat:)
Na akkor most elmondom mi van (elmondták már de úgy látom nem volt világos egyeseknek)! Én 3 évig csak a scitecet vettem,nem néztem örül,úgy voltam vele hogy ha a shop.builderen drága akkor biztos máshol is...
Mostanában jöttem rá hogy scitectől csak és kizárólag vitamint érdemes venni mert abban verhetetlenek.
bodybuildingbolt.hu-n pedig nem frissülnek rendesen az adatok,attól hogy ott "elfogyott" van írva,még 99% hogy van belőle. Meg kell nézni a fb oldalukat,ott van friss információ,nyereményjáték,és simán üzenetben lehet kérdezni/rendelni az eladótól.
Scitec itt van agyonsztárolva,ár/értékben (proteint nézve) majdnem minden neves cég veri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!