100% WHEY PROTEIN PROFESSIONAL SCITEC NUTRITION 920g vagy 100% WHEY PROTEIN 900g?
Velem bunny mindig normálisan beszélt,soha nem oltott le,te viszont egy akkora kis csicska vagy,hogy az hihetetlen...
meddig alázod még magad b+? olyan vagy mint a szemellenzős ló. Anyáddal beszélj így..Hogy bunnyt idézzem:
szívesen belelépnék a szádba élőben!!!
Nem tanított meg a hülye anyád szöveget értelmezni?
Kisegítőben dominóztál olvasás órán?
Senki nem szidta a scitecet,se bunnyit te agyatlan genetikai hulladék!! Hányszor pofázzam még el hogy felfogd??? Megnézed egy szájbalökött protein árát és összetételét,aztán összehasonlítod egy másikkal és rájössz hogy mi van. Nehéz mi? Te a büdös életben nem érsz el semmit ennyi ésszel. takarodj aludni...
"Velem bunny mindig normálisan beszélt,soha nem oltott le"
Hiba volt! Mint ahogy az is hogy apád nem törölt le egy zsebkendővel... :(
Neked meg szokták törölgetni a szádat mikor végigszopod a családot? Vagy anyáddal váltásba nyomjátok? Mert úgy hallottam hogy nálatok csöves putriscigányoknál ez a divat.
Nem baj ne szégyelld....biztos szereted a g.cit nyelni..csak azt ne hidd hogy sok benne a fehérje.
Élőben hogy befosnál már bármelyikünk eléd álna!!! (aki ide névvel írt). Szétröhögném magam...hogy remegnél már...jujj anyád nem győzné két szopás között a pelenkát cserélni a kis sz@ros p1csádon. Mindent megérne...a látvány. :DDDD
A válasz írója 36%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:28
Hagyd már abba a rögeszmédet, b*sszameg. A scitec annyira benyalta magát már mindenhova, hogy azt hiteti el az emberekkel, hogy ő az istenkirály gyártó. Én se akartam elhinni, de ez van. Túl van drágítva, mint a szar, ezért nem vesszük. Ha a vödrös whey protein 20 euróval olcsóbb lenne /ami a reális ár lenne/ akkor csak azt venném, de így minek? Azt a 20 euró különbözetet inkább költöm kajára.
Mondtam hogy nem tudsz olvasni..! :DDDDD
Érted a lényeget a csúnya szavakon kívül???
Sikerült felfogni miről beszélünk végülis?
Látom sikerült! Reménytelen f@szkalap vagy!
Vegyed drágán a scitecet. Sok sikert!
(ja és ha versenyezni akarsz valaha,jobb ha már most elkezdesz koxolni...vagy szerinted a scitec team naturál ugye? meg gondolom bunny se koxolt soha)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!