Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik játéktól lesz jobb a...

Melyik játéktól lesz jobb a reflexünk? (tovább lent)

Figyelt kérdés
A CoD 2 vagy a Counter strike? Vagy mindegyik FPS játéktól ugyanúgy "fejlődik"?
2011. aug. 4. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Barátom ez miért is van a sport kategóriába?

Na kedves billentyűzet-és egér warrior kérdező, hogy a kérdésedre is válaszoljak. Gyere le ökölvívás edzésre, itt aztán szükség lesz a reflexeidre. XD

2011. aug. 4. 20:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Ja, igazad van tényleg rossz helyre írtam:D És egyébként azért tettem fel a kérdést mert nagyon sok helyen írták, hogy FPS játékoktól fejlődhet a reflex.
2011. aug. 4. 20:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen? a lövöldözős játékoktól fejlődik a reflex? Hogyan? Gyorsabban tudsz kattintani az egérrel, vagy mi? :)

El ne hidd ezt! Járj inkább boksz edzésekre (ne kockulj annyit!), ott majd 2-3 év alatt tényleg jobb lesz a reflexeid.

2011. aug. 4. 20:48
 4/6 anonim válasza:
Tényleg fejlődik tőle, de hogy melyiktől jobban azt nem tudom pontosan. Szerintem mindkettő hatásos.
2011. aug. 4. 20:48
 5/6 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti: Hát van benne valami. Úgyérzem túlságosan beleéltem magamat, hogyha sokat játszok akkor a való életben is jobb lesz.

Köszi mindenkinek a válaszokat.

2011. aug. 4. 21:16
 6/6 anonim ***** válasza:
box, karate m1 csak ne kockulj!
2011. aug. 6. 02:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!