Elmondanatok az alapokat?
Figyelt kérdés
16 eves fiu vagyok es holnaptol szeretnek konditerembe jarni.
Lattam az oldal logojat es gondoltam megkerlek titeket,hogy mondjatok el az alapjat az edzeseknek!Mivel kezdjem ?Bemegyek es azutan?(a szemelyi edzot hanyagoljatok,mert sajna ahol en lakom eleg mogorva mindenki es az edzok is csak a penzre hajtanak es nem mindig mutatjak meg a gyakorlatokat helyesen!sokan panaszkodnak)
2011. aug. 4. 20:37
1/4 A kérdező kommentje:
jaj es meg azt is legyszi, hogy hogy megy ez a bemelegites-lazitas-os dolog .
2011. aug. 4. 20:46
2/4 dirtboy válasza:
kezdésnek olvas róla hogy tudd egyáltalán mit csinálsz,mibe vágsz bele,úgy lesz a legkönnyebb dolgod.Aztán állíts össze egy étrendet,utána jöhet,edzésterv készítés,kezdésnek legyen egész testes edzés aztán később jöhet az izomcsoportos edzés.itt egy oldal ahol olvasgathatsz,kajáról edzésről meg mindenről ami a hozzá fűződik. [link]
4/4 oyeacch válasza:
Mit nem tudtál meg a linkekből gyerök?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!