Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Heti 1 nap sport nélkül ideális?

Heti 1 nap sport nélkül ideális?

Figyelt kérdés

Általában úszni szoktam és itthon dvd-re tornázni, súlyzózni. 1 nap pihenőt szoktam engedélyezni magamnak egy héten - ez általában szombat vagy vasárnap.

Ez így jó? Vagy többet kell pihenni? Ki hogy csinálja?

2009. ápr. 9. 06:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Én minden másnap tornázok DVD-re (most kényszerpihenőn vagyok), de legalább hetente 3-szor. Szerintem ennyi is elég.
2009. ápr. 9. 07:11
 2/3 anonim ***** válasza:
85%

jah ilyen alacsony intenzitású edzésnél 1 nap pihenő az oké. Nem is muszáj egyébként még annyi sem!

Súlyzós edzés esetében viszont heti 3 edzésnél több a fölösleges!

2009. ápr. 9. 08:18
 3/3 Bazsi23 válasza:

Ez függ az intenzitástól is de azért 1 nap pihi kell minden képp.

Én 2 küzdősportot 1.15-1.5óra között és 2 kondit nyomok 45perc(szuperszettben) valamelyik kondi végén még cardio 15-30p(intenzitástól függ) Ez eléggé megterhelő.Lehet visszább is veszek.

Ideális sport egy héten kinek h, 1.5 - 4.5 óra között van. 3x1.15perc bőven elég max 3x1.5óra és akkor van pihenő idő is bőven mert az is nagyon fontos!!

2010. okt. 1. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!