Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mondanátok nekem harcművészete...

Mondanátok nekem harcművészeteket, amivel meg tudom magamat védeni az utcán?

Figyelt kérdés
Gyakran kerülök olyan helyzetbe, hogy belém köt akár 3-4 (általában kisebbségi) személy. Elegem van ebből, eldöntöttem, kitanulok valami harcművészetet (remélem nem késő így 15 évesen), amivel meg tudom magamat védeni. Hallottam a krav maga-rol, a wing tsun-rol, de nem tudom hogy ezek segíthetnének e nekem. Ebben kérem a segítségeteket, ha tudtok, mondjatok nekem harcművészeteket, ami tudná orvosolni a problémámat. A válaszokat előre is köszönöm.
2011. aug. 1. 21:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Megnézném azt a bokszolót miután egy jó vadászkéssel elvágtam az inait a lábában és miközben elvérzik a földön elbeszélgetnék vele a valódi harcról. Persze ez csak elméleti eszmefuttatás volt, de ne neveted ki magad azzal, hogy a valódi harc abból áll, hogy védőfelszerelésben ütik egymást az emberek.
2011. nov. 23. 13:46
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát barátom, látom te sem küzdöttél a való életben, vagy csak az általános iskolában... 1. ha te ilyen kemény vagy akkor járkálj vadászkéssel a farzsebben. Szerinted megbüntetnek-e azért ? Szerintem igen ,mivel az már nem "bicska" kategória. 2. Megnézném azért, hogy mersze-e kést rántani, főleg használni az életben. 3. Ez magyarország. ne tarts attól ,hogy hátbaszúnak az utcán.... ez az amerikai gettó. ...perzse mindig vannak kivételek :P Amit te írtál az megint egy tipikusan olyan ember írása, aki lusta igazi küdősporot űzni, és azzal álltatja magát, hogy megtudja magát védeni az utcán puszta "utcai bunyóval" vagy egy "vadászkéssel" ....szerencsétlen....
2011. nov. 27. 16:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Egy elméleti példa volt, ha nem jött volna át a boxban nem gyakoroltok fegyverek ellen csak egy az egy vs egy puszta kéz ellen amit jól el lehet adni egy bizonyos szintig, de a harcot ne degradáljuk le kizárólag erre. És köszönöm szépen a küzdősportok nem érdekelnek megvan a maguk helye, de a harc egy igen kis hányadát szimulálják. A harcművészetek ennél jóval nagyobb részét lefedik az erőszak mátrixnak és szabályok közé se szorul.
2011. nov. 27. 17:47
 14/16 anonim válasza:

Szia!

Ahogy a helyzeted elnézem neked az aikidóra van szükséged.

Nagyon hatásos mivel az ellenfér erejét saját maga ellen fordítod(Pl.:valaki megakar ütni akkor te megfogod a kezét és a lendületéből torkonvágod).

Ajállom, hogy nézz meg pár Steven Segal videót.

Remélem segítettem. ;)

2012. jan. 22. 18:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem akarok kötekedni, de Bruce Lee nem csak kung fu-t tanult. Valóan arra alapozta a harcművészetét, de emellett tanulmányozta a bokszot, a kali-t és a ju jitsu-tis többek között. Ő volt az első aki "kevert harcművészetet" hozott létre. Szóval kedves bokszos kérdező Bruce Lee pont nem a legjobb példa, mert ő is tanult ökölvívást, miután csúnyán kikapott egy bokszedzőtől...
2012. márc. 21. 21:41
 16/16 anonim ***** válasza:
*akarom mondani bokszos válaszoló :D
2012. márc. 21. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!