Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Cell masst ajánljátok vagy sem?

Cell masst ajánljátok vagy sem?

Figyelt kérdés
Régen tornázok már és eddig csak egy Scitec Creatim tri - kreatin malát terméket fogyaszottam el. Nagyon megvoltam vele elégedve és az ára is okés. Most utánaolvastam a BSN cell mass terméknek és ezért szeretném kikérni a véleményeteket. Viszonylag az árához képest olcsón hozzájuthatok a termékhez, mert a shop.builderben van egyik haveromnak kedvezménye és rendel nekem, ha akarom! Köszönöm a válaszokat előre is! :)
2011. aug. 1. 01:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Árához képest olcsón? :\ Tornázáshoz nem ajánlom. Edzéshez talán. De ki kéne próbálni, senkinek nem ugyan olyan, van akinek jól működik van akinél mintha vizet inna. Mennyi az az olcsó builderen? Lehet máshol így is olcsóbb.
2011. aug. 1. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!