Popsi edzés, na de hogyan is?
20 éves lány vagyok olyan alakkal megáldva,hogy hasra hízom csak.A fenekem lapos. Szeretnék nagyobb,kerekebb feneket.
Olvastam,hogy súlyzós edzés + napi 200 gr fehérje (50 kiló vagyok és tstúlyonként 2gr-ot írt.)
De nem bírok ennyi fehérjét enni,most diétázom a hasam miatt,és szinte csak húson,túrón és tojáson élek,de már most belefáradtam...
Nem fog úgy kerekedni,ha normálisan eszek,mint eddig,azt,amit megkívánok,és heti 2* kardió 3* súlyzós edzést végzek és edzés után 1 pohár fehérjeturmix rögtön???Már nem is az érdekel,hogy mekkora,hanem,hogy kerekedjen,de már unodorom van ennyi fehérjétől.
Jó hogy normálisan csinálod. :) Nem hiszem hogy sokat érne úgy az edzés, ha nincs megfelelő étrended... nem tudsz több fehérjét bevinni a turmixból? Néhányszor ihatnál hús meg tojás meg túró helyett is, így nem kéne mindenből olyan sokat enned.
De most izmosítani szeretnéd a popsid? Mert az nem megy a diéta mellett, izomhoz sok fehérje mellett sok ch is kell. Ja és igen, 50x 2 az csak 100 :D
bocsi,félreírtam:D
igen tudom,hogy amíg fogyózok,addig nem megy az izomépítés,de ha picit lejjebb ment a hasam,utána akarok legtöbbet a popsimmal foglalkozni,de már most unom a fehérjét,akkor mi lenne akkor .. :(
Hé szedd össze magad, bánni fogod utána ha most hagy el a kitartásod!
Ne így fogd fel, csak simán told be azt a fehérjét. Az evés nem öröm, hanem létszükséglet és azért eszel, hogy a szervezeted megkapja a szükséges tápanyagokat. A nyammogás nem boldogít, az edzés meg a sport viszont nagyon is. :)
Vagy ha már tényleg nem bírod, tarthatsz egy csalónapot. Levenné rólad a nyomást és felgyorsítaná az anyagcseréd, de nem merem ajánlani :D
És szerintem szard le most a hasad, koncentrálj az izomépítésre. Amikor "kész vagy", vagyis ha már kb. elérted a célod, szálkásíts le, a hasad is el fog tűnni. (persze utána is kell edzeni meg normális étrendet tartani, de ezen még ráérsz gondolkozni)
Szerintem megérné, de te döntesz :) És sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!