Milyen gyakran érdemes, ill Ti milyen gyakran emeltek a
súlyokon teremben?
Figyelt kérdés
Gondolok arra, hogy valamit elkezdesz 30 kilóval, és mennyi idő után jutsz el oda, hogy már alapból 40 aztán 50 stb.. kilót nyomsz?
2011. júl. 29. 19:04
1/10 anonim válasza:
Baromi meglepő lesz. Ha úgy érzem, hogy menne kicsit többel is.
2011. júl. 29. 19:09
2/10 anonim válasza:
Hát erre fix , hogy nem kapsz konkrét választ, embertől függ, akkor emelj a súlyon , amikor már érzed, hogy a mostani jóval könnyebben megy mint előtte. Aki már a csúcsán van már biztos nem emel a súlyon :D nem lehet végtelenségig "száguldozni"
2011. júl. 29. 19:17
3/10 anonim válasza:
magyarul:
addig jó a használt súly amig nehezen,de teljesen szabályosan tudod végrehajtani az összes ismétlést.
akkor kell emelni ha már könnyen,és annyival,hogy újra nehéz de szabályos legyen a végrehajtás! :)
2011. júl. 29. 19:20
4/10 anonim válasza:
"addig jó a használt súly amig nehezen,de teljesen szabályosan tudod végrehajtani az összes ismétlést. "
majdnem, csak nem ;)
2011. júl. 29. 19:24
5/10 anonim válasza:
hát de most akkor mondd el hogy mé' nem! :)
2011. júl. 29. 19:27
6/10 anonim válasza:
Nem tudod teljesen szabályos végrehajtással kivégezni rendes bukásig az izmot, elve segítő nélkül nem ez tény, de a vége amikor szenvedni kell tuti nem szabályos és nem is kell.
2011. júl. 29. 19:29
7/10 anonim válasza:
Na ezt én is tudtam,de azért egy kezdő (aki nem tudja mikor emeljen a súlyon),ezt nem fontos hogy tudja! ;)
2011. júl. 29. 19:31
8/10 anonim válasza:
Ismét egy jó öreg elmeroggyant kérdés. Legközelebb azt is kérdezd meg, merre kell állni a szarodnak és milyen az alakja. 100000 dologtól függ az egész, de nem tudom mi a lfszt vársz. Tapasztald ki.
2011. júl. 29. 21:40
9/10 TOMAtm válasza:
jó ideje nem növeltem a súlyokon.minek?nem célom tönkretenni az izületeimet(még jobban).
de amúgy érzés szerint.ha menne több is akkor tegyél rá.
bukásig sose edz!az idegrendszer is kipunnyad ilyenkor(ez adja az ukászt h az izom megfeszüljön,de ha az izom már nem birja,akkor hiába utasítja és kimerül,viszont másnap edzenél egy másik izmot,de az idegrendszernek is kell annyi idő h helyreálljon mint egy izomcsoportnak(bedurranik a agyad hö-hö)).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!