Hány fekvőtámaszt + felülést+ egyéb otthoni, eszköz nélküli gyakorlatot kellene megcsinálnom/nap h így nézzek ki?
sokat. nézzél nagyon sok fekvőtámasz féle van ,sok variáció
de ez a test egyáltalán nem nagy szám
Tudom hogy nem de én ilyet akarokxd és még ezen a szinten sem tartok úh nekem nagy számxd
írnátok olyan edzéstervfélét?
Ha jól értem olyan akarsz lenni,mint a képen?
Nem tudom rossz linket tettél-e be,de a képen egy kb 15 éves 50 kilós sovány kisfiú van.
Ha kövérnek érzed magad,akkor a kocogással,ugrókötéllel többre mennél.Ez a test egyáltalán nem edzett.
Ha meg otthon szeretnél edzeni saját súllyal,akkor fegyencezz.
Főleg a mellizmokról beszélek, mert mint már mondtam ugyanígy nézek ki de nincs rajtam ennyi izom se
és a link jó ellenőriztem
am meg 68 kg vagyok ez nem kövérxd
Azt, hogy ezt 0 munkával elérheted.
Az, hogy edzeni akarsz az dicséretes, de ha mindenképp otthon akarsz akkor is ki lehetne hozni a maximumot belőle. Egy rakat saját testsúlyos gyakorlat van amiket tolhatsz. Kicsi ráfordítással ezerszer jobban nézhetsz ki még súlyzók nélkül is mint ez a bájgúnár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!