14 évesen beengednek edzőterembe?
Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 00:53
1/7 Offthewall válasza:
először próbáld szülővel v idősebb rokonnal, egyedül nem minden terembe fognak bár be kéne elvileg, de ha vmit elszúrsz őket csesztetik érte. Vagy ha nem tudnak el menni veled legalább hívd fel anyut/aput a recepcióról add oda a recepciósnak és tisztázzák le h mehetsz xD 16/f bár engem ez már nem érint. És hajrá!
2/7 anonim válasza:
Attól függ,hogy mennyire elit hely...De szerintem 14évesen te még ne fogj bele a testépítésbe,sok szempontból is árthat. Ha meg nagyon van kedved csinálni,akkor is csak kicsi súlyokkal több hétig mozgasd át minden izmodat és akkor utána vágj bele,de akkor is csak mértékkel!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, s tanácsokat, nem vinném túlzásba a dolgot, néha-néha járnék el könnyebb edzésekre.
2011. júl. 29. 01:24
5/7 anonim válasza:
Be, de valami kisebb helyet válassz. Ne tévesszen meg a sok nagy gép, sokkal tutibb egy kis zugba tolni. Oda meg simán beengednek.
6/7 anonim válasza:
Biztos beengednek, szerintem egyedül is! ;)
7/7 anonim válasza:
Hát ahova én járok oda még csecsemőket is beengednek, pont ezért hívom ovodának. De legalább ócsóó... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!