Mellizom fejlesztéshez ezeket csinálom, vélemény?
Fekvenyomás --> 4x12---> 60kg(rúddal)
Fekvenyomás egykezessel --> 4x10---> 2x17kg
Tárogatás gépen --> 4x12---> 40kg
(levezetésnek fekvőtámasz)--> 4x12
És súlyban mennyikkel nyomsz?
ÉS EZ ÚGY ÉRTED HOGY 6-7x10?
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 07-27 18:57
Ha te ennyi sorozatot végig tudsz csinálni, akkor az edzésed nem hogy nem INTENZÍV, hanem a pinalegyezési kategóriába sorolható.
a pinalegyezős gyereknek üzenem hogy te vagy túl nyomi ha ezt nem bírod végig csinálni /relatíve/ nehéz súlyokkal.
kérdezőnek:nem nem szoktam ismétlést számolni,bukásig kell csinálni és kész,persze a súlyt azt már úgy lövöm be hogy kb. a 6-8 mennyen de ha több megy nem állok meg nyolcnál vagy 10 nél vagy akárhánynál, a végén elég 3 ismétlés is nagyobb súllyal úgy vagyok vele.
elárulom neked akkor a súlyt is ha érdekel.
fekvenyomás: bemelegítés 50-60kiló, munka sorozat 75-85ig 90ig, ha van segítségem akkor pedig 95-100kg 2-3 ismétlésre
ferdepad:60-70ig-75ig, maxom ebben a gyakorlatban 87kiló
fekvenyomás kézi súlyzóval:22-28kilóig
tárogatás egyenes padon:17-22ig
ferdepados tárogatás:14-15kilóig
ferdepadosnyomás kézi súlyzóval:20kilósakkal
jelenleg 176/76kiló vagyok
ismétlést nem írtam mert mondom bukásig kell csinálni,tömeget építeni csak úgy lehet
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:15
Figy te inkább jobban jársz ha másik sportot választasz. Vagy felőlem maradhatsz ennél is, de akkor hülyeséget meg ne beszélj másoknak...
A válasz írója 32%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:25
Ha te olyan nagy ász vagy akkor miért nem látom a te építő jellegű profi hozzá szólásodat a kérdező kérdésére.
De úgy látom te csak másokat fikázni jársz ide mert ha hasznos válaszokat adnál a kérdésekre akkor biztos hogy nem csak 32%os lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!