Mi a különbség a szálkásítás és az izom tömeg növelés között?
Melyiket milyen otthon is végezhető gyakorlatokkal lehet csinálni ?
Egy vékony, szinte semmi felesleggel nem rendelkező srácnak mit ajánlotok ?
Nektek minek szolgáltassak bármiféle bizonyítékot? A saját nyálas kaffogásotokon kívül semmi másnak nem adtok hitelt, fölösleges nektek bármit is magyarázni...szedjétek csak, háborodott kis ostobák, nagy szívességet tesztek a társadalomnak, ha feldobjátok a pacskert, legalább nem kell egy levegőt szívnom ilyen nyomorult wannabe kis trollokkal. A tömegnövelő meg a tápkieg ugyanaz :DDD
Inkább menjetek legózni, minthogy arc nélkül trollkodtok egy közösségi oldalon. Get a life.
"Inkább menjetek legózni, minthogy arc nélkül trollkodtok egy közösségi oldalon. Get a life."
Magaddal beszélgetsz? Akkor fogadd meg a saját tanácsod amit magadnak adtál. Viszlát!
Te csinálsz itt mindent a szájkarate műfajnak megfelelően, de én befejeztem, mert a hülyéket fölösleges bolygatni, azok azok maradnak.
Ezt nem te írtad ki?
:D IDIOT
OK :D kösz mindenkinek...
oda akartam írni kérdés végére hogy a nagyképű fitness világbajnokok a beszólásaikat tartsák meg maguknak és a témában jártas emberek írjanak de nem is volt rá szükség
kösz még egyszer
GreenTea
Ó hát ez mekkora egy idióta!:D Komolyan mondom, szívesen találkoznék "Mr Káros a tömegnövelő"-vel. Kíváncsi lennék hogy néz ki egy olyan ember, aki kitalál dolgokat, amik ordenáré nagy baromságok, és anélkül akarja elhitetni másokkal, hogy bármiféle bizonyítékot mutatna fel.
Tehát higgyük el neked barátom, hogy a tömegnövelő káros az egészségre? Miért? Jaaa, van érettségid?! Ja és te szoktál vizet inni?! Akkor ok. Tiéd a pont, elhiszem. :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!