Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van esélyem legyőzni a vékonys...

Van esélyem legyőzni a vékonyságot? (tömegnövelő? )

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, 175cm, 65kg ami elég vékony, szoktam edzeni (kondi + torna, 2 naponta) egész szépek az izmaim, nagyon kevés zsír van rajtam, DE sajnos nem túl vastagok a végtagjaim, stb. Sokáig direkt egészségtelenül ettem (egész nap csak gyorskaja), amúgy sok húst eszem (szinte csak húst), még lefekvés előtt is eszem. Legnagyobb 'előrelépés' annyi volt, hogy a hasamra ment egy kevés zsír.

Ha pl. tömegnövelőt szednék (volumass 35(?) ), változna a helyzet? Tudna valaki segíteni kiválasztani a nekem megfelelőt? (+egy-két tanácsot adni az adagolással kapcsolatban)

2011. júl. 25. 19:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Tömegnövelő étrend...
2011. júl. 25. 19:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Az nem túl olcsó, nem?
2011. júl. 25. 19:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyél jó sok kolbászt,szalonnát,lefekvés előtt,után,és biztosan hízni fogsz.
2011. júl. 25. 19:45
 4/9 anonim ***** válasza:

A 175 cm-hez a 65 kg nem kevés inkább pont jó!!

Ne csinálj hízókúrát!

Gyúrni lehet combra bicikli,,,karra 2,5 kg sújzó elég,amivel edzed magad ,hogy egy kis izom legyen :)

2011. júl. 25. 19:51
 5/9 anonim ***** válasza:

"amúgy sok húst eszem (szinte csak húst)"

Baromi meglepő dolgot fogod mondani neked. Nem a hústól fogsz hízni, hanem a szénhidrát dús kajáktól. Tömegnövelő étrend kell, nem volumass.

2011. júl. 25. 19:55
 6/9 anonim válasza:
elôzônek: ehhez a magassághoz 70kg lenne ok. amugy szerintem is inkább izmot szedj mint sít mert az nem jó az érrendszernek
2011. júl. 25. 19:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Alap hogy annyit eszel, amennyit bírsz! Nyilván nem gyorskaját meg ipari hulladékot, hanem minőségi cuccot /pl. rízs, hal, csirkemell, tészta/!! A tömegnövelő nem rossz ötlet, a volumass35 egész jó, de mellé napi min. 6 étkezés! A tömegnövelésnél még alap:

naponta 5g/tskg szénhidrát, és 2-3g/tskg fehérje.

2011. júl. 25. 19:57
 8/9 A kérdező kommentje:

Naponta többször eszem, csirkemellet legtöbbször, vagy valami húst, tojást, tejet, gabonapelyhet. Persze nem zsírt akarok felszedni, de nincs miből izmosodnom se. (anyagcserém is elég gyors). Eléggé zavar viszont, hogy testileg is úgy nézek ki, mint egy tini.

Aki írta, hogy pont jó: elég sok kritikát kapok a

vékonyságomra, valamilyen szinten izmos vagyok, csak lehetnék sokkal jobban is. Nincs rossz testem azért, de nem az a tipikus, amin megakad a Nők szeme, sajnos. .)

2011. júl. 25. 21:40
 9/9 A kérdező kommentje:

Volumass-bol a 30% felettit ajánlod? (volumass 35)

Mi a különbség a sima és a pro. között?

Teljesen kezdő vagyok ilyen téren. Mekkora adagot kéne nekem bevinnem / nap? Ja, és a legfontosabb kb. mennyi pénzmagot kíván ez / hó?

2011. júl. 25. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!