Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ki tudja megmondani nekem,...

Ki tudja megmondani nekem, hogy mennyit tekerjek?

Figyelt kérdés

Szobabiciklit szeretnék venni, nem fogyásra kell, hanem hogy a lábamon feszesebb legyen a bőr és a fenék is feszesedjen. Nem tudom mennyire lesz hatásos..

Mennyit kell tekerni hetente?

Köszönöm a válaszokat.

2011. júl. 25. 15:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem fogyni csak feszesedni akarsz...

Én meg nem akarok enni, de jól akarok lakni :)

Feszes tested csak akkor lehet ha nincs rajtad zsír. Persze lehet javítani, ha növeled az izomtömeged de ettől még plötyi maradsz.

Helyi zsírégetés meg nincs, tehát ha úgy étkezel, és úgy edzel akkor sem biztos, hogy elsőnek a lábadból/fenekedből fogsz fogyni. Lehet, hogy elsőnek a melled vagy a karod fog leszálkásodni.

Hogy mennyit tekerj? Mennyit bírsz? Na annál egy kicsit kevesebbet, heti 6x. De ahhoz, hogy jó alakod legyen ez kevés lesz. Tessék felső testre is dolgozni, mert később azért jössz majd vissza, hogy nem tetszik a kezed, mert kicsi, vékony és aránytalanul csúnya.

Tehát a legpontosabb válasz amit kaphatsz:

Teljes testes edzést végezz, biciklivel kiegészítve + diétázz megfelelően.

2011. júl. 25. 15:58
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy irtál. Ami azt illeti, kezem az most is olyan vékonyka. Felülést is fogok csinálni, meg egyéb ilyen gyakorlatot.
2011. júl. 25. 16:02
 3/12 *Glissade* ***** válasza:
100%

Szia!

A bőröd nem fog a szobabiciklitől feszesedni:)

Az inkább a combodra hat, ha úgy állitod be, hogy nehéz legyen tekerni.

Szerinted honnán tudnám megmondani mennyit kell teketned, úgy hogy nem is ismerlek?:)

Van aki 2 perc után kifullad, van aki meg birja a tekerést akár 10 órán keresztül is, re érzed hol a határ!

De heti 3x-4x mindenképp csináld.

2011. júl. 25. 16:03
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) A combomra kell, hogy hasson..Most elbizonytalanodtam..:)
2011. júl. 25. 16:05
 5/12 *Glissade* ***** válasza:
100%

Mert nem írtad le pontosan, hogy mit szeretnél:)

Fogyni nem? Oké tehát tökéletesen nézel ki, és nincs rajtad semennyi zsír felesleg...

A bőrt feszesíteni nem lehet (max csak plasztika sebész tudja)

Tehát ezekszerint alakformálást szeretnél?:D

2011. júl. 25. 16:10
 6/12 anonim ***** válasza:
Figyelj, vegyünk egy példát... vegyünk engem! Én erőedző vagyok, baromi sokat hasazok, mégis zsíros. Ha ilyen egyszerű lenne akkor rég atomkockás hasam lenne. Azért jó heti 6x tolni a biciklit mert annyira nem terheled le se az izmaid se az idegrendszered, mint pl súlyzózásnál. Nyugodtan mehet 6x egy héten.
2011. júl. 25. 16:13
 7/12 anonim ***** válasza:
Na mostmár elbizonytalanodtam, hogy miben bizonytalanodtál el :D
2011. júl. 25. 16:14
 8/12 A kérdező kommentje:
Annyira azért nem tökéletes az alakom..Veszek egyet, kicsit kondiban tartom magam... Köszi a válaszokat :D
2011. júl. 25. 16:15
 9/12 A kérdező kommentje:
Abban, hogy vegyek e..de veszek, edzésnek jó :) Pedig azt hittem feszesdik egy kicsit a comb meg fenék..:)) De tévedtem :)
2011. júl. 25. 16:17
 10/12 anonim ***** válasza:
Végülis nem írtam, hogy nem lehet... csak nem úgy ahogy gondoltad :) ha levitted a testzsírszázalékod akkor feszes lehet majd a combot (ha nincs rajta megnyúlva a bőr) de nem pusztán a biciklizéstől. Ahhoz olyan étrend kell és a bicikli csak edzéskiegészítő legyen.
2011. júl. 25. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!