107kg vagyok szobakerékpározástól 45-50 percet csinálom jó leszaz eredmény 28 KG feleslegvanRajtam,184cm 107 kg. pulzusthogyaszámitsamki? . Kb menyit tekerjek kivárt eredményért?
107 kg és mennyire vagy edzett?van izomzatod vagy full hájból állsz?
csakmert ennek függvénye h fogysz e vagy sem.a háj nem fogy,csak ha az izom elhasználja tápanyagnak.ha nincs izomzatod nem fogsz fogyni.a szobabicajt csak akkor ajánlom ha van egy kis kondid(izmos vagy úgy értem a zsír alatt).
azt elég rosszul teszed.de te tudod.
"Először is, a súlyzós edzés a 8-12-es ismétléstartományban rövid pihenőidővel párosítva hasznosnak bizonyult a tesztoszteron és a növekedési hormon kibocsátás növelése szempontjából. Ezek a fontos hormonok elősegítik a tiszta izomtömeg növelését, ami az anyagcsere szempontjából egy aktív szövet, és amely a nap 24 órájában égeti a kalóriákat. A zsírszövet ezzel szemben csak úgy ott van! Az aerob tevékenységek növelik a kortizol nevű katabolikus hormon termelődését, amely így ellentétes a tiszta izomtömeg növelési szándékunkkal. A kortizol továbbá elősegíti a szénhidrát megőrzést is és ösztönzi a zsír felhasználását. Ez ugyan elsőre jól hangzik, de olyan hatékony leszel tőle, mint egy Honda Civic, amely röpke 4 liter benzinnel elmegy 100 kilométert. És így majd te is olyan leszel, mint azok az emberek, akik minden alkalommal órákat töltenek a futógépen, de csak minimális mennyiségű zsírt használnak fel!"
Paul Chek - edző
szóval az h tovább bírod nem jelenti h jobban ég a zsír csak azt h kezdesz hozzászokni a terheléshez.a jó eredmények eléréséhez állandóan változtatni kell,mert a szervezet k*rva gyorsan alkalmazkodik.nem muszáj súlyzóznod,de változtass,mondjuk fuss akkor vagy ússz.az más jellegű terhelés,olyan ami megint beindítja a fogyást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!