Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 107kg vagyok szobakerékpározás...

107kg vagyok szobakerékpározástól 45-50 percet csinálom jó leszaz eredmény 28 KG feleslegvanRajtam,184cm 107 kg. pulzusthogyaszámitsamki? . Kb menyit tekerjek kivárt eredményért?

Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 21:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Szart lesz jó. A szobakerékpár nem egy hasznos dolog, inkább menj el futni, az fogyaszt is legalább.
2011. jún. 24. 21:34
 2/5 TOMAtm ***** válasza:

107 kg és mennyire vagy edzett?van izomzatod vagy full hájból állsz?

csakmert ennek függvénye h fogysz e vagy sem.a háj nem fogy,csak ha az izom elhasználja tápanyagnak.ha nincs izomzatod nem fogsz fogyni.a szobabicajt csak akkor ajánlom ha van egy kis kondid(izmos vagy úgy értem a zsír alatt).

2011. jún. 24. 21:39
 3/5 A kérdező kommentje:
De minden nap edzek szobakerékpáral és eddig 14 kg ment le 30 nap alatt, szerintem jó. már most 55- 1órátis képesvagyok csinálni :D. kb 85kg akarok lefogyni és aztán gyurni
2011. jún. 25. 11:56
 4/5 TOMAtm ***** válasza:

azt elég rosszul teszed.de te tudod.

"Először is, a súlyzós edzés a 8-12-es ismétléstartományban rövid pihenőidővel párosítva hasznosnak bizonyult a tesztoszteron és a növekedési hormon kibocsátás növelése szempontjából. Ezek a fontos hormonok elősegítik a tiszta izomtömeg növelését, ami az anyagcsere szempontjából egy aktív szövet, és amely a nap 24 órájában égeti a kalóriákat. A zsírszövet ezzel szemben csak úgy ott van! Az aerob tevékenységek növelik a kortizol nevű katabolikus hormon termelődését, amely így ellentétes a tiszta izomtömeg növelési szándékunkkal. A kortizol továbbá elősegíti a szénhidrát megőrzést is és ösztönzi a zsír felhasználását. Ez ugyan elsőre jól hangzik, de olyan hatékony leszel tőle, mint egy Honda Civic, amely röpke 4 liter benzinnel elmegy 100 kilométert. És így majd te is olyan leszel, mint azok az emberek, akik minden alkalommal órákat töltenek a futógépen, de csak minimális mennyiségű zsírt használnak fel!"

Paul Chek - edző

szóval az h tovább bírod nem jelenti h jobban ég a zsír csak azt h kezdesz hozzászokni a terheléshez.a jó eredmények eléréséhez állandóan változtatni kell,mert a szervezet k*rva gyorsan alkalmazkodik.nem muszáj súlyzóznod,de változtass,mondjuk fuss akkor vagy ússz.az más jellegű terhelés,olyan ami megint beindítja a fogyást.

2011. jún. 25. 14:32
 5/5 anonim válasza:
szerintem kezdj el úszni és ha már fogytál és könnyebben mozogsz akkor járj el futni!
2011. júl. 10. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!