Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kung fu hoz fura a katana?

Kung fu hoz fura a katana?

Figyelt kérdés
Szerintetek a wing tsun kung fu hoz nem fura katanát használni?
2011. júl. 25. 11:09
 1/8 Draug ***** válasza:
Hát a katana japán kard, a kung fu meg kínai harcművészet... nekem ez alapján már nem passzol össze :P De ha valakit mindkettő érdekel, miért ne hozhatná össze?
2011. júl. 25. 11:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Ki használ kung fu-hoz katanát? A kínai harci kultúrának biztos vagyok benne, hogy megvannak a saját kard típusai, amiből fakadhat, hogy különbözőkép kell használni őket. Én mindenképp az autentikus fegyvert javaslom, mert egy használhatatlan kard nagy pénzkidobás. Ha fából is van akkor is 5-10 ezer, ha meg fém gyakorló akkor 100ezer alatt rá se érdemes nézni. Ennyit én nem dobnék ki egy számomra nem megfelelő kardért.
2011. júl. 25. 12:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Katanát kell használni vagy nem? Ha azt akkor ok, ha nem (valószínűleg nem) akkor meg vegyél megfelelő felszerelést. Van egy hatlapfejű csavarod annak csillagcsavarhúzóval állsz neki?
2011. júl. 25. 16:56
 4/8 A kérdező kommentje:
és hol lehet venni ilyen autenikus fegyvert?
2011. júl. 25. 17:04
 5/8 A kérdező kommentje:
csak mert én ilyen vackokat találok csak
2011. júl. 25. 17:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Az edződet megkérdezve biztos segít. Pontosan milyen kardra lenne szükséged?
2011. júl. 25. 17:30
 7/8 A kérdező kommentje:
kantoni pillangókések jók lennének
2011. júl. 28. 13:06
 8/8 anonim ***** válasza:
92%
Ha az edződ nem tud segiteni (amin meglepődnék hisz ő is beszerzi valahonnan a gyakorló eszközöket) velük vedd fel a kapcsolatot: [link]
2011. júl. 28. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!