Hogy követik egymást a gyakorlatok?
Lehet, hogy hülye kérdés, de hogy csináljátok,
egybe lenyomjátok a gyakorlatokat egy-egy izomcsoportra, vagy váltogatva.
Tehát mondjuk láb-váll napon
guggolás(4x8) aztán lábtoló 4x8 aztán kitörés 4x8, és utána oldalemelés, előre emelés stb.
vagy guggolás utána oldalemelés aztán lábtoló és így tovább?
Remélem érthető a kérdésem, és még egyszer bocsi a bugyuta kérdésért :D
Comb hajlítót és feszítőt is edzünk egyaránt! És a vádlit is. Amúgy pedig nem az számít, hogy mennyivel nyomod, mert az izmaid nem látják a tárcsákat... Azok csak a terhelést érzik. Nyomd le szépen az izomcsoportra szánt összes gyakorlatot szépen sorban és úgy jó lesz.
Viszont, mondjuk egy tric/bic,alkar-os napon mehet a szuper szett, tehát ott váltogatva is lehet csinálni a gyakorlatokat.
Azt értem, hogy nem szuper szettben szeretnéd kivitelezni a comb/váll-at, mert hát az enyhén szólva is durci tud lenni, de én semmiképpen sem osztanám fel így az edzésemet. Nyomok fekve aztán elmegyek belerángatok párat a bicepszrúdba aztán visszamegyek és újra melegítsek be a ferde nyomáshoz? Ej-ej, egyébként is szerintem nem túl időbarát megoldás a sok sok újra melegítés miatt.
Köszi szépen a válaszokat :)
Eddig váltogatva csináltam, de láttam a terembe, hogy elég sokan /szinte mindenki/ egybe lenyomják. Ki próbáltam legutóbb, és így tényleg jobban bedurrantam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!