Szerintetek 20 évesen késő táncot tanulni, úgy, hogy később hivatásszerűen tudjam űzni?
Nem mondott olyan, hogy edző szeretne lenni, azt mondta, hogy táncos.
Az okj-k is táncos végzetséget adnak, nem táncoktatóit, ahhoz hogy oktatni tudjon szüksége van vagy egy sport edzöire, vagy egy aerobik oktatói, vagy egy szinházi táncos papirra és csak ezek után tudna oktatónak jelentkezni. Meg nyílván még rengeteg mindenre... tánctudás, szerence stb.:)
Vagy diplomára, de arra már kevés az esély.
Igen, csak tudod rájöttem, hogy nincs olyan, hogy "végcél"
Amióta táncolok csak is a végcélt hajszolom...
De a mérce egyre feljebb és feljebb csúszik, mindig egyre többet és többet akarok majd elérni(vagy várnak el tőlem).
Rájöttem, hogy soha nem leszek elégedet, mert úgyis mindig azt akarom tudni, megszerezni, amit nem tudok még a táncokban!
Kedves kérdező bocsánat az OFFért. Én azt mondom ne hallgass se rám, se senkire...
Inkább tedd fel magadnak a kérdést, hogy valóban elhiszed, hogy képes vagy rá?
Vagy csak az hajt, hogy nagyon szeretnéd?
Azért, mert nem mondta attól még a hivatásosba belefér az edző is. Én továbbra is azt mondom, hogy csalódni fog, ha hivatásnak választja és nem hobbinak.
És igen a táncban nincs tökéletes, csak az arra való törekvés. Ez már az elején kiderül mindenki számára.
Sziasztok lányok!
Bocsi,hogy eddig nem írtam.Aranyosak vagytok,hogy ennyit foglalkoztok ezzel a kérdéssel.Igazából még mindig nem döntöttem el biztosan,hogy mit csinálok.Úgy érzem,hogy a Jazzhez már késő lenne nekem...sajnos.:(Még gondolkodom a dolgon.
Már késo!
Előbb kellet volna kezdened pl:10/12/14 éves kortól érdemes!
Én most vagyok 26 és már 14 éves Breakdanceolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!