5 nap kihagyás nagyon sok (Kondi)?
Mindössze 5 napot hagytam ki és nagyon hiányzik az edzés.Észrevettem a karomon,hogy visszament belőle egy kicsit és minden tagomból egy kicsi visszament.:(
1,5 éve kondizok,de ilyen hosszú kihagyásom még nem volt.Nagyon sok az az 5 nap?:(
Amúgy az összemenéssel kapcs.
Tegnap elmentünk egy helyre úgy, hogy azt mondtam nem fogok inni, aztán adta magát a dolog, a koccintás végett ittunk egyet, hárman voltunk, ezért mindenki fizetett 1 kört. Hát aztán többet is, szóval ótvaros beaszás lett a vége. És a lényeg:
NAGYOBBNAK látom ma magam /másnap :D/ ... Én nem tudom, de sokkal nagyobbnak látom a karomat pl.
Jaj ne is mondd... Ezért is utálom a kib*szott alkoholt, de valamikor nem tudok ellenállni... fél évig min. nem iszok, de lehet, hogy soha többet. Mindig visszagondolok, hogy azt a pénzt költhettem vón kajára, nem katabolizálnám az izmaimat... Szarra se jó a pia.
Másnap meg felkelsz a szád mintha sivatagból jönnél kivan száradva... Ki is jön a dehidratáló hatás keményen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!