Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 5 nap kihagyás nagyon sok...

5 nap kihagyás nagyon sok (Kondi)?

Figyelt kérdés

Mindössze 5 napot hagytam ki és nagyon hiányzik az edzés.Észrevettem a karomon,hogy visszament belőle egy kicsit és minden tagomból egy kicsi visszament.:(

1,5 éve kondizok,de ilyen hosszú kihagyásom még nem volt.Nagyon sok az az 5 nap?:(

2011. júl. 23. 16:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Egy hét se sok.
2011. júl. 23. 16:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Néha kell is... össze nem mentél csak te látod úgy, nyugodj meg, pihend ki magad és folytasd gőzerővel az edzést!
2011. júl. 23. 16:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Amúgy az összemenéssel kapcs.

Tegnap elmentünk egy helyre úgy, hogy azt mondtam nem fogok inni, aztán adta magát a dolog, a koccintás végett ittunk egyet, hárman voltunk, ezért mindenki fizetett 1 kört. Hát aztán többet is, szóval ótvaros beaszás lett a vége. És a lényeg:

NAGYOBBNAK látom ma magam /másnap :D/ ... Én nem tudom, de sokkal nagyobbnak látom a karomat pl.

2011. júl. 23. 16:50
 4/8 anonim ***** válasza:
hát volt nálam h kihagytam 2 hetet de nem mentem össze....jah és 1 éve gyúrok
2011. júl. 23. 16:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Gondolom az extra szénhidrát a piákból töltött rá :D bár nem tudom elég érdekes, főleg, hogy általában ilyenkor pont kisebbnek tűnsz mert az alkohol vízhajtó :)
2011. júl. 23. 16:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
5 nap alatt nem megy össze semmi, szóval még 1 nap kihagyást szánj rá a szemorvosra.
2011. júl. 23. 17:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Jaj ne is mondd... Ezért is utálom a kib*szott alkoholt, de valamikor nem tudok ellenállni... fél évig min. nem iszok, de lehet, hogy soha többet. Mindig visszagondolok, hogy azt a pénzt költhettem vón kajára, nem katabolizálnám az izmaimat... Szarra se jó a pia.

Másnap meg felkelsz a szád mintha sivatagból jönnél kivan száradva... Ki is jön a dehidratáló hatás keményen.

2011. júl. 23. 17:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Simán túléled azt az 5 napot!! Egyél rendesen, bőségesen, esetleg vegyél Glutamint!
2011. júl. 23. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!