Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez milyen ütemű fejlődés...

Ez milyen ütemű fejlődés közel 1 hónap alatt?

Figyelt kérdés

Közel 1 hónapja, úgy 3,5 hete kezdtem el kondizni. Kezdő vagyok 19 éves. Fekve 40 el kezdtem el és közel 1 hónap alatt 15 kilót fejlődtem, mert már 55 kilóval nyomom, persze úgy, hogy segítenek is.

Heti 6* járok kondiba. 6* hasazok, és már kezdem is látni magamon, és mellben is látom magamon, hogy nőtt, szélesedett, izmosodott.

Milyen ütemű fejlődés ? Lassú, normál, kiváló ?

tudom, hogy nem lehet erről levonni következtetést, de érdekel a véleményetek!

2011. júl. 22. 22:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

elmesélek egy rövid történetet, és döntsd el te hogy jó-e vagy sem a fejlődésed! pont múlt héten történt ez. itthon edzem a garázsban, pont melledzésem volt. láttam tesómat elsétálni az udvaron és kíváncs voltam hogy kb mennyit tud kinyomni legtöbbet egy 14 éves lány. szóltam hát neki. az 50 kilóba nyomott bele egyet, úgy hogy előtte annyi súlyt egyben még nem látott soha...

na ehhez viszonyítva válaszold meg magadnak a kérdésed, de ha nem megy írj és segítek!

2011. júl. 22. 22:36
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél elájulva...az elején mindenki gyorsabban fejlődik.
2011. júl. 22. 22:57
 3/11 anonim válasza:

Ha betartod az etrendet az edzo programot akkor 6 honap utan eleg jol fog latszani ... minimum napi 3 etkezes ...reggel, delben, este ... edzes minden nap egyidoben folyon es a heti programit kethetente cserelni kell nem kell monoton stilusban edzeni ...

pl : 1 het Hetfo: Mell

kedd: vall, Alkar

szerda: hat

Csutortok: Labak

Pentek : Bicepsz tricepsz

2 het Hetfo : Vall

kedd: bicepsz tricepsz

szerda: Mell

csutortok: hat

pentek: labak

(hasizom minden nap kiveve Vasarnap)

Ez amator program ...

es most egy profi program

1 het

hetfo: Mell Tricepsz

kedd: Hat bicepsz

szerda: Vall Labak

csutotok:Mell tricepsz

pentek:hat bicepsz

Szombat Vall

(hasizom 2 szer egy nap reggel ebredeskor este lefekveskor) ezt lehet monoton stilusban ezt nem kell cserelni ... aki kulturista versenyekre megy az reggel felkel 7 30 kor 8 kor fix reggelizik 10 tol 12 ig edzes utana 1 kor fix ebed 2 tol pihenes 3 ig 5 tol edzes 7 ig.. 8 kor fix vacsora 11 kor lefekves ... a sportnal az etrend a legfontosabb ha nem eszel eleget nem nosz meg termeszetesen mert nincs eleg kaloria benned es ha lehet ne mind ugyan olyan kajat egyel egyik nap hust masik nap zoldseg .. sok tojast halat tejet kell fogyasztani ... akkor meglatod meg 1 honap es 80 kg nyomod a mellet

2011. júl. 23. 01:33
 4/11 anonim válasza:
Valoban gyorsabban fejlodsz az elejen ...de a sulyt ha folyton noveled minde 2 hetente legalabb 10 kg val akkor fejlodsz mert nyomod 50 nel de mind 50 nel nyomod es az csak formaba tartja azert kell novelni ...es ha jol eszel ahogy megirtam fentebb ...
2011. júl. 23. 01:36
 5/11 anonim ***** válasza:
3,5 hét alatt kíváncsi lennék mit látsz magadon. A fejlődést meg nem a súlyban kell mérni.
2011. júl. 23. 06:20
 6/11 anonim ***** válasza:

hatszor hasazol, bravó! Alsó hátat is 6x edzed? Csak mert az az antagonistája...

Lábad is jól fejlődik, remélem.

2011. júl. 23. 09:14
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha tudod, hogy nem lehet ebből megállapítani, akkor minek kérdezel hülyeséget? A heti 6 edzést felejtsd el, max. 4 legyen, ha rám hallgatsz, hogy tudjanak regenerálódni az izmok! De tényleg, ugye lábra is edzel?!
2011. júl. 23. 16:06
 8/11 anonim válasza:
az a heti 6 edzés sok lesz, túledzett leszel hamar, ha már van időd sokszor lejárni, akkor szeparáld el az izmaid minden napra kb 1 fontosabb izmot. A hassal csinálj amit akarsz de az a 6 edzés izomtömegben nem fogja naon növelni. A fejlődés innentől kezdve már jóval lassabb lesz a súlyok terén, ha nem vagy ien kokszos **** akk az izom növekedésed is lefog lassulni kb fél év múlva. Kaja rizs plusz hús. Plusz zöldség lugosítónak és innentől kezdve szép eredmények lesznek. Kreatinra rá se nézz, azt max 1 év múlva, ha nagy akarsz lenni. Na én midnent leírtam. Sok Sikert!
2011. júl. 25. 22:23
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ha kezdő vagy akkor kezd úgy hogy heti 3 kőkemény edzés.... utána ha már úgy érzed hogy a "kondid" megvan hozzá akkor heti 4 :P a 6 az rengeteg és túlerőlteted izmaidat miszerint izmaid fejlődése is belassúl,és még mivel kezdő vagy abban nem vagyok biztos hogy mindent szabályosan végigcsinálsz,és így szétcseszheted a gerincedet, és izületeidet...

a 4 napos edzést én így szoktam:

Hétfő:mell-bicepsz

szerda:hát-tricepsz

péntek:váll-láb

szombat:amelyik izomcsoportom kicsit nehezebben fejlődik arra edzek:P ja és minden edzés elött felülés+homorítás

2011. júl. 26. 11:46
 10/11 Villácska ***** válasza:
Elég gyér az az 55 kiló 3,5 hét alatt. Én elsőre amikor lementem a terembe akkor nyomtam ki 85 öt..
2013. márc. 27. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!