Íjjal hány cm-es hungarocelt kell átlőnöm, hogy életveszélyes legyen a leadott lövés?
Figyelt kérdés
Geologic felnőtt hobbiijjat és 29 cm hosszú 0,5 mm átmérőjű hobbinyílvesszőt használok. A húrt a nyílvessző végéig ki tudom feszíteni.2011. júl. 18. 12:57
1/8 FAKhelper válasza:
sztem íjjal bárhogy lősz, életveszélyes lehet a lövés:D de a bűntényhez nem járulok hozzá:D
2/8 anonim válasza:
Inkább anatomiailag fogalmazd meg. Bárki bármit mondhat ha az a felület amit eltalálsz véletlenül(!!!) nem felel meg a hungarocell mintának nem lesz halálos.
A továbbiakban osztom az első véleményét.
Gondold át a kérdésedet. Már más is, sajnos, próbálkozott hasonlóval ezen az oldalon....
3/8 anonim válasza:
ugyan már, sajnos, nem sajnos.
ami vessző beleáll.. kb. 10 centi mélyen hingarocellbe, az már átszakít egy nyári ruházatot és lágy részen kellemetlen mélyre hatol. na most, ez a pár centi mélység, ha nincs sok izom, (lágy rész- nem ér csontot) már szerveket érhet, de a hashártyán már áthatol. bár kb. 50% esély, hogy egy borda megfogja, de ha nem / vagy lecsúszik, akkor bőven döfi a mellhártyát is.
jó sportot!
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi mind a 3 választ. Látom ti normálisan tudtok válaszolni és ez dícséretes. Mind a három válasznak hasznát vettem. Megy a zöld kezecske :D
2011. júl. 18. 19:52
5/8 anonim válasza:
a zöld kezecskéért élünk halunk!!
6/8 A kérdező kommentje:
=D Tudom, hogy szeretitek. Lassan már kialakul a perverz zöld kezes bácsi :D
2011. júl. 19. 11:41
7/8 anonim válasza:
te még nem is tudod miről beszélsz..
8/8 A kérdező kommentje:
XD Lehet hogy igazad van :P
2011. júl. 20. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!