Hová tűnt "mark86"? Mostanában nem olvasom "szellemes, hozzáértő" válaszait.
Tiltották, de szerintem vissza sem akar jönni, én is most véletlen néztem be, minden nap ugyan az a szar megy itt.
Gyorsan semmiből izom; 412 fekvővel mennyire leszek kib@szva; 10 milis stanám van, zsíroskenyéren élek, napi 2 sört iszom össz. miért hugyozok vöröset; itt kérdezek, de beoltok minden válaszolót, mert ők hülyék; napi 2000 g dextrózt nyomok, mikorra leszek swarczi; és társaik...
Baromság ez az egész téma már. Márkot kimoderálják, mert normálisan válaszol, de a naponta 6x felkerülő kérdésekkel semmit nem csinálnak.
Szóval tiltották. Értem..:( Köszi a válaszokat srácok.
R.I.P "mark86"
:(
Király :D
Márknak most írtam emilt nemrég, hiába regisztrál újra, tiltják, de augusztusban lehet, hogy vissztér, mert új nettye lesz.
Nem tudni...
Pedig egy csodálatos,tökéletes ember volt!!!
Elkápráztattak hozzászólásai...egy CSODA,a világörökség része. Kár hogy nem ír ide egy egoista választ...
Amúgy nekem nem mark86 hanem Cyan hiányzik!
Puszi neked...
Jézusom. Eltelt több mint 8 év.
Üdv, ha van itt még valaki.
mark86
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!