Izületeim védelme: Joint-X + lenmagolaj?
énis használtam joint-x-et és nekem olyan szinten mulasztotta el a könyökfájásomat h utána egy ideig semmim nem ropogott (pedig rendesen ropognak az ujjaim, térdem, derekam)
lenmagolaj nem vagyok benne biztos h ilyen célra is jó, ettőlmég napi 5-10g lenmagolaj az hasznos
Joint Repair:
Glucosamine Sulfate 1000 mg
Chondroitin Sulfate 800 mg
MSM 800 mg
Joint-x:
Glucosamine 350 mg
Chondriotin 100 mg
Gelatin 125 mg
MSM (methylsulfonlymethane) 50 mg
Kiscit eltérő a mennyisége az összetevőknek, valszeg ezért hatott jobbak a joint repair, bár én az alatt az idő alatt amíg szedtem napi 4x toltam ahogy a 'használati utasítás' írja, de nekem akkor is hatott. Egyébként nem kell csodát várni ezektől, de izületvédő jelleggel mindenképpen ajánlott, viszont sztem ha nem a fájdalom kezelése a kérdező célja akkor inkább a joint-x, megelőzés szempontjából nem muszáj olyan nagy adagokat tolni persze.
A joint x-ből én dupla adagot szedtem. azaz 8 kapszulát. És amit te leírtál az 1 kapszulára vonotkozik. Ezált:
Glucosamine 350 mg x8 = 2800
Chondriotin 100 mg x8 = 800
Gelatin 125 mg x8 = 1000
MSM 50 mg x8 = 400
és így se sokat ért.
Azt kell használni ami tényleg ér is valamit!
ha 8at szedtél akkor láthatod hogy így már ugyanazokat tartalmazza nmint a joint repair csak angyobb dózisban, tehát ha joint repairt szedtél volna az sem használt volna Neked, ez elég logikus.
Ezek nem csodaszerek, van akinél működik van akinél nem, ennyi!
Ez nem egészen értem hogy jön ide, de ha akarod leírom: a Scitec egy ELISMERT gyártó, és nem találnak a termékeiben doppingszereket meg mindenféle élelmiszeripari selejtet, mint az átlag amerikai gyártók termékeiben! Vagy te nem hallottad "odaát" miylen botrány volt ebből? Hányszor fordult ez elő a Sciteccel? Soha.
Egészen világos a helyzet itt egyébként, UGYANAZ a hatóanyag van a scitecben mint a másikban, ha ez nem "hat", az sem hatott volna!
Én nem tudom neked mi bajod a sciteccel, de gyanítom nem emiatt nem fejlődtél, hanem a hozzállásod miatt! Ugyanis a fehérje akkoris fehérje, ha a színe zöld, vagy ha fehér! (persze van csomó típus, tejsavó, szója, izolátumok, stb) izületvédőknél meg UGYANAZ a hatóanyag ha scitec csomagolásban van akkoris ugyanaz mintha Peak, Biotech, akármi, ezt értsd már meg!
A tápkiegészítők KIEGÉSZÍTŐK. Ha erre alapoztál bármit is, akkor már az elején elbasztad. Csak nekem a kajálásom rendben van a tápkieg mellett, és növök! Pedig Scitecet használok, most mondd meg! :)
Egyébként nem vagy valami naprakész ha nem hallottad az amerikai doppingbotrányt, több NEVES AMCSI cég bukott meg, élen a prohormon készítményeikkel... guglizzá'!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!