Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nem megy a...

Mit tegyek ha nem megy a húzóckodás? Egyszer sem sikerül felhúznom magam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 22:30
1 2
 11/15 anonim válasza:
Javaslom hogy töltsd le a "fegyencedzés" (Paul Wade iró) cimű könyvet esetleg rendeld meg vagy ilyesmi. Nagyon hasznos, Boxos ismerősöm mondta h próbáljam ki, elején nem hittem benne de rohadt kemény cucc.. :DD 6 alap saját testsúlyos gyakorlat van benne (köztük huzockodás) és mindegyiknek 10 szintje van... igy aki rohadtul gyenge azis eltudja kezdeni az 1 lépésnél. Én pl a 6-os szinten kedztem de a te esetedben ha elkezded mondjuk az 1-2-es szintről akkor egyre erősebb leszel és menni fog a 3,4,5 stb... erről szól hogy rávezet az egyre nehezebb végrehajtásokra :) Nézz utánna!!! FEGYENCEDZÉS !!!
2011. júl. 16. 11:40
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segíteségeket ! =)

razor1592: Igen eltaláltad....nm vagyok túl jó erőben,ezért is szeretném elkezdeni erősíteni magam.Régen nagyon sokat gépeztem,egész nap csak ültem és zabáltam...ahogy telt az idő megnőttem és kicsit sikerült is lefogynom....Most pedig erősíteni szeretném magam,mert elég sok csúfolást kaptam azért mert gyenge és dagi voltam...Ebből kicsit elegem lett,és jól szeretném érezni magam a bőrömben...úgyhogy nem gondolkodom el semmin,hanem mindent megteszek amit tudok (Y)

2011. júl. 17. 15:12
 13/15 ✮ʝօк&# ***** válasza:
Utolsó válaszoló nagyon érthetsz a fegyencedzéshez,de vagy nem olvastad el az egész könyvet vagy pedig leszarod mit ír benne. Mindegy milyen erős vagy akkor is az 1. szinttel kell kezdened a könyv szerint, mert úgy lesz mire alapozni. Amúgymeg igen. Fegyencedzés mindenképp legjobb.
2011. júl. 17. 17:27
 14/15 A kérdező kommentje:
Nővérem párja ma szedte le nekem,holnap ki is fogom tudni nyomtatni :) Ahogy kiolvastam azonnal elkezdem,mellette úszni is eljárok :)
2011. júl. 17. 18:54
 15/15 ✮ʝօк&# ***** válasza:
Oké :) bár én gépről olvasom, de ha neked úgy kényelmesebb nyomtasd, és sok sikert!
2011. júl. 18. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!