Miért álltam meg az erősödésben, vagyis miért nem fejlődök?
Figyelt kérdés
2,5 éve testépítek, azóta elég sokat fejlődtem, de 80 kg fölé egyszerűen nem tudok menni, ha tömegnövelő edzést és étrendet követek, csak a hasam nő... Fekvenyomásnál sem tudok 80 kg-nál többel szériázni. Így megy ez már vagy fél éve. Egy nagyon kicsit erősödtem és ennyi, szerintem fáradékonyabb lettem, mint voltam. ( u.i.: tejsavófehérjét fogyasztok, ha éppen van, viszont mindent megeszek, amit éppen itthon találok, nincs türelmem az állandó fehérjedús kaják elkészítéséhez. A karom sem valami formás, csak nagy. Ez emiatt lehet? ) Köszi!!2011. júl. 15. 14:43
2/6 anonim válasza:
Hany edzesed van egy heten? Nem lehet, hogy tuledzetted magad es azert vagy faradekonyabb?
3/6 anonim válasza:
táplálkozás egyéb: vitamin bevitel?
4/6 A kérdező kommentje:
Heti 3-4 edzés, ma már gondoltam rá, hogy tartok 1-2 hetes pihenőt. Jót tenne az biztos. Vitaminok? Nekem gyümölcs számít vitaminnak, csak olyan táplálékkiegészítőt eszek, ami már majdnem elengedhetetlen. Vagy esetleg C vitamin... Ilyen porcerősítő, meg mindenféle egyéb termékeket mellőzök. ( nagyjából csak a fehérjét eszem az edzés mellé, sajnos elég drágák... Amúgy a vízilabdás barátaim is elég nagyok lettek, pedig ők is összevissza kajáltak, marhapörkölttől kezdve a csirkemellig mindent, fehérjét se mindig vettek. )
2011. júl. 15. 18:13
5/6 anonim válasza:
azt senki nem mondta, hogy fehérje tápkieg nélkül egyáltalán nem lehet izmosodni..
na, gyümölcsben azért nem tudom mennyi vitamin van, lehet olvasni a kimerült földeken termő gyengébb (kisebb) tápértékű gyümölcsökről..
amúgy meg pl. c-vitaminból sem lehet több 100mg-ot bevinni növényekből. 1000mg-ról meg nem is beszélve. és ez igaz lehet a többi vitaminra is, pláne kemény edzés mellett lehet jóval több kellene az optimális működéshez.
6/6 anonim válasza:
Gondolom változtatod az edzésprogramod megfelelő időnként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!