Felülés=megoldás? (lennt)
nekem is tervben van. így, ezt már befejezem, de utána csábító egy ilyen sport oktatói.
vagy hát inkább krav instruktori, oda nem tudom kell-e normális papír :D
ezt már befejezem, éveken belül ha már 2 éve csinálom..
élelmiszermérnök képzés.
Ja, bocs meleg van, már olvasni se tudok :) az se rossz bár nem tudom mit csinálnak... nézik a szalámit, hogy tényleg pulykából van vagy esetleg daráltak bele egy kis patkányt is? :D
Én meg informatikai hálózattelepítő és üzemeltető leszek elméletileg jövő ilyenkorra.
hát én is végezheznék 1 év + fél év gyakorlat múlva, csak hát az istenek ennél szeszélyesebbek..
sokmindent, azt a szalámit (meg mindent) azért fogyasztható formába kell hozni, aztán meg eltarthatóba is, és közben nem halhat meg tőle a kedves fogyasztó..
na most ebben a 3 sorban is már annyi problémát felvetettem, hogy oda azért tudni kell hogy ez így menjen.
tehát régen is füstöltek húst, és el tudták tenni, de ugye egyéb szempont a hatékonyság: a gyártónak nagy mennyiségben kell termelnie, lehetőleg gyorsan stb stb. és mivel sok ember fogyasztja nem fordulhat elő 1-1 kolbászmérgezés, mert az iparban nem 1-1 lenne hanem 100-1000 halott.
szóval ehhez kellenek képzett szakemberek. végülis optimalizáláshoz. az új technológiák fejlesztése mellett a meglévők alkalmazásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!