Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez még naturálisnak számít?...

Ez még naturálisnak számít? (izom tömeg növelés)

Figyelt kérdés
a haverom mindig arról beszél, hogy ő eddig meg eddig tud csak felmenni naturálisan... de sztem az már k*rvára nem naturális ha 5 fajta port szed, köztük anabolikus proteint (ami a legjobb tudomásommal szteroid), meg Hot Blood-ot, meg miegymás teljesítményfokozókat. igazából nem annyira izgat, csak azért mégis kiváncsi vagyok hogy csak én vagyok ennyire hülye hogy azt gondolom naturálisnak (természetesnek) hogy semmien feldolgozott, koncentrált cuccot nem szed?
2011. júl. 14. 09:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
de te mar megint kezded, mostmar lecci tell haggyuk abba, tudom hogy meg nem irtal semmi rosszat...
2011. júl. 14. 10:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Mi fáj nekünk?
2011. júl. 14. 12:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Amiről nem tudsz semmit abba inkább ne b**** bele az orrod! ;) A haverod meg azt csinál amit akar!
2011. júl. 14. 12:23
 14/14 A kérdező kommentje:
tudom, és megkértem hogy haggyátok abba, ne provokáljatok senkit, és ki mondta hogy nem csinálhatja azt amit akar? kérdeztem hogy ez naturális? kaptam választ, ki is oktattak, meg is értem köszi puszi... ennyi! nem kell megint írni...
2011. júl. 14. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!