Ez még naturálisnak számít? (izom tömeg növelés)
Figyelt kérdés
a haverom mindig arról beszél, hogy ő eddig meg eddig tud csak felmenni naturálisan... de sztem az már k*rvára nem naturális ha 5 fajta port szed, köztük anabolikus proteint (ami a legjobb tudomásommal szteroid), meg Hot Blood-ot, meg miegymás teljesítményfokozókat. igazából nem annyira izgat, csak azért mégis kiváncsi vagyok hogy csak én vagyok ennyire hülye hogy azt gondolom naturálisnak (természetesnek) hogy semmien feldolgozott, koncentrált cuccot nem szed?2011. júl. 14. 09:44
1/14 A kérdező kommentje:
az anabolic whey-ben nem vok biztos hogy tényleg szteroidnak számít-e vagy csak ilyen hülye nevet adtak neki, úgyhogy emiatt ne ordítsatok le.
2011. júl. 14. 09:46
2/14 anonim válasza:
Naturál az a szó, amit keresel. Igen te vagy ennyire hülye.
3/14 anonim válasza:
A kiegészítők amiket említettél, mind naturálnak számítanak. Ezek nem szteroidok.
4/14 anonim válasza:
Nem ezért már bannolnak akármelyik versenyen és még a doppingeteszten is megbuksz vele... FAIL
Anabolikus protein, az szteroid, na, porkox.... ISSTENEM
5/14 A kérdező kommentje:
tudtam hogy ilyen választ kapok, minden testépítő ennyire bunkó és idegbeteg mint a barátom, ölni tudnak ha fáj nekik valami... és ő mondta naturálisnak szal ne engem b*szogassatok!
és képzeljétek hogy az anabolikus szerek igenis szteroidok, de nem olyanok mint a ti kis csöpp agyacskátokban van, hanem olyan mit a gyógyászatban is használnak... bunkó idióták
2011. júl. 14. 10:40
6/14 anonim válasza:
Mert s*gghülyék ahhoz is, hogy tudják mit jelent az anabolikus szó, nem is értem, azt hiszik anabolikus szó szteroidot jelent vagy nem tudom.
7/14 anonim válasza:
Nem azért, de az anabolikus jelentése növekedést kiváltó, a grillcsirke is anabolikus gyakorlatilag.
8/14 anonim válasza:
A szteroid sem jelent magában semmit te kis barom. Gyógyászatban használják a kortikoszteroidot is, ami gyulladás csökkentő. Szóval maradjál csak kussban és gondolkodj el rajta, miért vagy ekkora idióta és miért próbálsz oktatni másokat olyan témában, amiről fogalmad sincs.
9/14 A kérdező kommentje:
na ezt most ahggyuk abba, mar meg van a valasz, nem kell jonni bunkoskodni, tema lezarva
2011. júl. 14. 10:49
10/14 anonim válasza:
Normális válaszokat kaptál, te kezdtél pattogni meg okoskodni. Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!