Kreatintablettánál is ugyan úgy van feltöltés/szintentartás szakasz mint a porváltozatnál? (bővebben lent)
Ezt a terméket vásároltam meg (egy baráttól kedvezményesen, aki nem adott biztos választ a kérdésre)
Ezenkívül szeretném megtudni, hogy ezt is érdemes szénhidráttal pl. szőlőcukorral együtt bevenni? és mennyivel? Valamit éhgyomorra célszerű ezt is? Feltöltő és szintentartó szakaszra napi hány tablettát javasoltok? (F/18 70kg)
Az enyém 240db-os és elvileg 2 kúrára elegendő. Úgy tudom 1 hónapnál tovább fölösleges szedni és utána 1 hónap kihagyás szükséges? Javítsatok ki ha tévedek. A fenti kérdésekre a termékleírásban nem találtam semmit (vagy nem pontos választ) ezért kérem a segítségeteket. Hozzá nem értő fölösleges offolástól kíméljetek.. köszi!
Nem akarsz hozzá nem értő offolásokat, de 2-t nem tudsz görgetni azon a sz@ros egérgörgőn?
Nem kell hozzá külön ch-t enned, ha erre gondolsz, és ez jó ha 1 kúrára elég. Az a 4 db naponta viccnek is rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!