Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kreatintablettánál is ugyan...

Kreatintablettánál is ugyan úgy van feltöltés/szintentartás szakasz mint a porváltozatnál? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

[link]

Ezt a terméket vásároltam meg (egy baráttól kedvezményesen, aki nem adott biztos választ a kérdésre)

Ezenkívül szeretném megtudni, hogy ezt is érdemes szénhidráttal pl. szőlőcukorral együtt bevenni? és mennyivel? Valamit éhgyomorra célszerű ezt is? Feltöltő és szintentartó szakaszra napi hány tablettát javasoltok? (F/18 70kg)

Az enyém 240db-os és elvileg 2 kúrára elegendő. Úgy tudom 1 hónapnál tovább fölösleges szedni és utána 1 hónap kihagyás szükséges? Javítsatok ki ha tévedek. A fenti kérdésekre a termékleírásban nem találtam semmit (vagy nem pontos választ) ezért kérem a segítségeteket. Hozzá nem értő fölösleges offolástól kíméljetek.. köszi!

2011. júl. 13. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem akarsz hozzá nem értő offolásokat, de 2-t nem tudsz görgetni azon a sz@ros egérgörgőn?

Nem kell hozzá külön ch-t enned, ha erre gondolsz, és ez jó ha 1 kúrára elég. Az a 4 db naponta viccnek is rossz.

2011. júl. 13. 20:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Képzeld le tudtam görgetni és el is olvastam, csak azt nem tudtam hogy amit nem írnak le az nem is számít.. Tehát akkor tökmindegy mikor veszem be akár kaja után is? Ha az a 4db viccnek is rossz akkor mégis mennyit kéne bevennem??
2011. júl. 14. 15:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Kaja előtt 10-15 perccel, egy 8at lazán be lehet nyomni.
2011. júl. 14. 16:36
 4/7 A kérdező kommentje:
az miért van hogy inkább vízhajtó hatást vált ki nálam? úgy tudom az a lényege hogy megköti a vizet..
2011. júl. 14. 23:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Milyen vízhajtó hatás?
2011. júl. 15. 05:51
 6/7 A kérdező kommentje:
hát többet járok tőle pisálni:D
2011. júl. 18. 12:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Mert többet iszol és kell is.
2011. júl. 18. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!