Gyúrás abbahagyása után mennyi idővel lesz szemmel látható az összeesés?
Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 01:28
1/5 bix válasza:
attól függ honnan esel vissza, és oda hogyan jutottál. sok "amatőr" hibája hogy a fehérje6tömegnövelő porokat csodaszerként kezelik. meg se tudom számolni hány "mass" huszárt láttam már, havi 1-esetenként 2 vödör scitec mass vagy hasonló tömegnövelőt betolnak, persze jól felzsírosodnak mellette de némi izmot is építenek, aztán ha kész akkor abbahagyják az edzést és a kaját is. nincs mozgás, nincs tápanyagellátás (visszaállnak a reggeli két szelet pirítós ebérde valami semmi, vacsira pedig annak is a fele szintre), így elég hamar visszaesnek. ha normális a kajád akkor azért ez kitolható jelentős mértékben, edzőtárs 6 év után hagyott ki egy teljes évet, most jön majd valamikor vissza, én látom rajta hogy kisebb, de nem látványosan. bár a kajára odafigyel azóta is
2/5 anonim válasza:
Fél év után azért már igen csak látható összeesést lehet produkálni.
3/5 A kérdező kommentje:
Én mindig suliidőszakot végignyomom 2 éve, de nyáron sosincs kedvem. Most 1 hónapja sznetelek, de úgyérzem jó lenne ha visszamennék legalább 1 hónapot és majd szeptemberbe folytatom... addig se gyengülök el annyira.
2011. júl. 11. 13:20
4/5 A kérdező kommentje:
Bár őszintén nem sok kedvem van...
2011. júl. 11. 13:23
5/5 anonim válasza:
Ha nincs kedved akkor hanyagold..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!