Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi alapjában a véleményetek a...

Mi alapjában a véleményetek a testépítésről?

Figyelt kérdés
Leginkább csajok véleménye érdekel, de fiúk is válaszolhatnak.
2011. júl. 9. 08:16
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Mint a többieknek, nekem is kb. ez a véleményem - amatőr szinten egy tök jó dolog. Profi szinten meg sok meló, idő meg pénz. Ami mondjuk így : tiszteletreméltó. De számomra nem jobban, mint egy úszó, egy tornász vagy atléta - ők is ugyanúgy beleteszik a munkájukat, erejüket, idejüket.

A versenyformában lévő testépítőktől viszont engem kilel a hideg, főleg az a természetellenes barnaság (hiába velejárója), meg hogy olyanok, mint egy anatómialecke...

Versenyidőszakon kívül valszeg nem így néznek ki persze (tudom, tudom...).

Én az izmos karú harcosokat szeretem. :)

2011. júl. 9. 21:19
 22/22 anonim ***** válasza:

Én kb 1,5 évig "építettem" a testemet, de sokra nem megy vele az ember. Izmos leszel. És? lehet nagy súlyokat tudsz megmozgatni, de az igazi erőhöz vezető út másfele van kikövezve. Az ízületeid érzékenyek lesznek, majd később fájdalmat is érezhetsz az adott helyen. Nekem a csuklóm gyenge, ezt köszönhetem a sok kondizásnak. Egyszerűen az emberi test nem arra lett kitalálva, hogy a nehéz tárcsákat megmozgasd. Nagyon kevés testépítőt találni, aki mentes minden ízületi fájdalomtól.

Leszögezem, hogy elismerem a profikat, hiszen hatalmas kitartás kell mindahhoz, amit csinálnak. Csak véleményem szerint ennek semmi értelme. Tönkreteszik a szervezetüket a sok szteroiddal, emellett a mindennapi életükben is hatalmas hátrányt jelent a nagy testük.

18/F

2011. júl. 10. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!