Mennyit sportoltok átlagosan egy héten, és alapjában véve mi a véleményetek a sportolókról? Ja, és mi a kedvenc sportotok és miért? Milyen sportot néztek szívesen a tv-ben/élőben, amit magatok nem űztök?
Hát először is irigyellek ezért a sok mindenért. Én csak hosszútávfutó lennék, de ezt nagyon imádom, még így vén fejjel (47) sem tudnám nélküle elképzelni az életemet. Mivel sajnos dolgoznom is kell, így csak heti 70 km körül futok négyszer tipikusan a következő bontásban: 12-12-18-30. A 30-ból legalább a fele hegynek felfelé, és 12-őkben is van egy domb.
Bevallom, hogy semmilyen sportot nem nézek, mindegyik alapvetően untat. Olyan néha volt már, de csak szökőévben egyszer, hogy csak úgy hevertem a tv előtt, és nem volt semmi jobb, ráfanyalodtam mégis valami sportra, és mondjuk egy fél óra után elkezdtem megérteni, hogy mi is ez, és valamennyire beleéltem magam. Ilyen volt a sílesiklás. Siklott, siklott a sok unalmas figura, és aztán úgy a 20. környékén már az indulásból meg tudtam tippelni, hogy milyen lesz a folytatás, és elkezdett érdekelni. De nem tartósan.
hosszútávfutó, yeahh :9
más vki??
Hali
Én konditeremben szoktam edzeni heti 3szor, ez a biztos. Mellette időközönként csinálok másik sportot is: úszás, foci, kajak-kenu-evezés vagy évközben squash, ezek lényegesen pörgősebbek így kardió edzésnek tekintem őket :)
Kedvenc sportom sincs, mert én nagyjából az összes sportot imádom! Tv-ben szívesen nézem az Atlétikát illetve a kajak/kenu vagy evezés versenyeket, továbbá van kedvenc focicsapatom akiknek a meccseit ha kell neten de mindig megnézem.:p
Rugby!
Két és fél éve játszom Gyöngyösön!
szinkronúszok 6 éve, lovagolok 5 éve, és a szinkronúszás keretében 1 éve balettozok, és síelek 9 éve
úsztam 1 évig szinkron előtt, balettoztam 1 évig
imádom nézni a lovas sportokat, szinkronúszást, síelést, deszkát ...
13/L
utolsó vagyok
és balett: heti 1 óra
szinkron: heti 8 óra
lovaglás: heti 4 óra
síelés: évi 2-3 hét :D
utolsó: hmm, nem semmi amit csinálsz, látom, a sport az életed. :)
De van így időd rendesen a tanulásra is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!