Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyit sportoltok átlagosan...

Mennyit sportoltok átlagosan egy héten, és alapjában véve mi a véleményetek a sportolókról? Ja, és mi a kedvenc sportotok és miért? Milyen sportot néztek szívesen a tv-ben/élőben, amit magatok nem űztök?

Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat előre is :) Én eddig csak hosszútávú hobbifutó voltam, most elkezdtem triatlonozni, mert jövőre meg szeretném csinálni az Ironmant Nagyatádon. Ezenkívül 5 évig röpiztem, 1 évig kosaraztam, 1 évig fociztam, 1 évig szinkronúsztam. Nézni imádom az atlétikát, rugby-t, ausztrál focit, úszást, kedvenc focicsapatom meccseit, triatlont, öttusát.
2009. aug. 14. 21:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát, a sportolást sajnos hanyagoltam, de nyáron mindenképp szeretném újra elkezdeni.(8 évig kézilabdáztam, atlétika- és futóversenyekre jártam).

Kedvenc sportom (amit űztem) a kézilabda, nézni viszont a focit szeretem.

2012. ápr. 14. 00:18
 12/14 anonim ***** válasza:

én járok: konditerem, kézilabda, foci hobbiszinten, meg futás minden másna, néha beugrok 1-2 teniszversenyre :D

amit nem űzök, de szívesen nézek: ausztrál foci, forma1, esetleg curling

2012. ápr. 14. 01:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha véletlen még jársz erre

meglett az Iron man végül?

2012. ápr. 14. 02:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Én hetente ötször 3 órán át focizok és kosarazok.A kedvenc sportom a foci, mert abba akkora gólok vannak.Én szívesen focit, síugrást és forma-1 et szoktam nézni a tv-ben.
2012. ápr. 14. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!