Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért ilyen bunkók az ebben a...

Miért ilyen bunkók az ebben a kategóriában válaszoló emberek?

Figyelt kérdés

Főleg itt a Sport kategóriában tapasztalom ezt. Kiír valaki egy kérdést, az első válasz meg máris kőbunkó, és lehülyézik a kérdezőt, csak mert nem járatos valamilyen témában. De azért kérdez, nem? Az rendben van, hogy valaki hülyeséget ír, esetleg még védi is az álláspontját, de miért kell egyből bántani? És még csodálkoznak, hogy annyi ember megőrül ebben a mai világban... Nem lehet inkább megmagyarázni szegénynek, hogy mi a hibás abban, amit írt?

Volt egy kérdés arról, hogy mindenkit megbántanak az oldalon. Most nem találom, de oda is írtam egy választ, erre lehúztak a nagy "keménylegények", mert állítólag itt nem kislányok vannak, itt meg kell mondani keményen a frankót mindenkinek. Aztán a végén traktorokról beszéltek meg különböző videókat linkeltek egymásnak, egyáltalán nem tartozott a kérdéshez,.

És ez csak 1 példa. Majdnem minden kérdésnél megbántják a kérdezőket. Én nem tudom általában, hogy miről van itt szó, milyen porokról meg az izmosítás, gyúrás, nem vagyok ebben jártas, csak annyit látok, hogy milyen durva válaszok érkeznek. Ez szerintem elborzasztó, nem emberi viselkedés.

Válaszolók, miért vagytok ennyire kőbunkók az emberekkel? El lehet magyarázni a dolgokat, nem? Miért kell egyből nekiugrani...?

2011. júl. 8. 11:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

akkor még az egyikük kiegyezett volna a scitec-el,csak gaspari és weider ne legyen....

:))

2011. júl. 8. 21:47
 22/23 anonim ***** válasza:
Kalauzhal iggennagy szám :D:D
2011. júl. 8. 22:06
 23/23 anonim válasza:

Mert nincs még 1 kategória ahol naponta 50x tennék fel ugyanazt a kérdést.

Próbálj meg mindre (értetlen és arrogáns kérdezőnek is aki csak a maga igazát hajtja)válaszolni szépen úgy hogy segíteni akarsz mindenben pl szánj rá napi 1 órát a válaszolgatásra majd meglátjuk mi lesz.

2011. júl. 10. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!