Miért ilyen bunkók az ebben a kategóriában válaszoló emberek?
Főleg itt a Sport kategóriában tapasztalom ezt. Kiír valaki egy kérdést, az első válasz meg máris kőbunkó, és lehülyézik a kérdezőt, csak mert nem járatos valamilyen témában. De azért kérdez, nem? Az rendben van, hogy valaki hülyeséget ír, esetleg még védi is az álláspontját, de miért kell egyből bántani? És még csodálkoznak, hogy annyi ember megőrül ebben a mai világban... Nem lehet inkább megmagyarázni szegénynek, hogy mi a hibás abban, amit írt?
Volt egy kérdés arról, hogy mindenkit megbántanak az oldalon. Most nem találom, de oda is írtam egy választ, erre lehúztak a nagy "keménylegények", mert állítólag itt nem kislányok vannak, itt meg kell mondani keményen a frankót mindenkinek. Aztán a végén traktorokról beszéltek meg különböző videókat linkeltek egymásnak, egyáltalán nem tartozott a kérdéshez,.
És ez csak 1 példa. Majdnem minden kérdésnél megbántják a kérdezőket. Én nem tudom általában, hogy miről van itt szó, milyen porokról meg az izmosítás, gyúrás, nem vagyok ebben jártas, csak annyit látok, hogy milyen durva válaszok érkeznek. Ez szerintem elborzasztó, nem emberi viselkedés.
Válaszolók, miért vagytok ennyire kőbunkók az emberekkel? El lehet magyarázni a dolgokat, nem? Miért kell egyből nekiugrani...?
Még az a szerencse hogy a szennyeslelkű mark86 eltűnt.
Most nagyon csúnyán beszélne pl.:
-sz@r
-fogyatékos
-idióta
-buta
-aberrált
Jaahj micsoda alpári csúnyaszájú gézengúz volt a kis piszkos gané....
Képzeld el kérdező,egyszer egy étrendre azt mondta hogy sz@r!!! :((((
Nem jobban esne az embernek ez:
-Jó az étrendem?
-Nem! Kedvezőtlen hasznosulási mutatókkal bíró rendszertelenül és felettébb kesze-kuszán összeállított étkezési algoritmus. Kérlek mellőzd a gyümikét és a világhálón keress pozitív hatású optimálisan összeállított táplálékprezentációt,melyben precízen demonstrálják:
vajh' hogyan is kéne festenie egy napi haminak.
.......
amúgy markkal mi a helyzet? kihagytam pár napot, mire visszatértem ő eltűnt..:S
na de ne csak off legyen:
Én eddig minden kérdésemre normális választ kaptam, persze mielőtt megkérdeztem utánanéztem a dolgoknak.
Nagyon sok az ugyanolyan kérdés, egy idő után nem lehet mindnél türelmes az ember, főleg ha mindenkinek próbál segíteni, rászánva rengeteg szabad idejét.
Azt hiszem többször is tiltották az oldalról IP és valami MAC alapján is tiltották és soha-soha nem tud vissza jönni.
De tippelek:
éppen most csinál egy turmixot amit meg is fog inni és ezt üzeni mindenkinek aki moderáltatta:
http://www.youtube.com/watch?v=5Y9cz4oBTes
mer egy egoista vadállat. :D
bocs ezt akartam linkelni,szöveg a lényeg:
GregX is hogy eltűnt! :(
Asszem ők 2en voltak a fizetett válaszolók! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!